Dylemat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Dylemat

Aktualnie borykam się nad własną egzystencją i kwintesencją życia.  Ponieważ mam 24 lata i zmierzam się z rzeczywistością świata.
Mój problem polega na tym że nie mogę się zdecydować czy nadal być staroświecki i tylko 1 partnerka do końca życia od początku do końca.
Czy olać ślub i stać się nowoczesny...

Jkc to jestem chłopakiem jeśli to ma znaczenie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dylemat

Ja z kolei borykam się z Twoją gramatyką i stylem. Za tę wypowiedź otrzymujesz 3 minus i uwagę do dzienniczka. Przekaż je koniecznie jutro swojemu nauczycielowi języka polskiego.

ale ja nie chciałem oceny swojego pisania, tylko jakieś sugestii tłumu... poza tym to nie piszę żadnej pracy licencjackiej tylko na forum BABCIU wink

4

Chłopaczku rozmowa z Tobą nie ma sensu, bo używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz. Doucz się w szkole i wróć za parę lat.

Jak wrócę to twój wiek będzie już dobijał 50tki a kotów będzie więcej niż 7 które masz wink

6

Nie popłacz się, bo już widzę łezki w oczkach.
Tego bym nie chciała.
A teraz dobranoc pchły na noc dziecko.

o tak mi mów xD
Jako 40-letnia feministka z włosami na klacie to pozostaję bić tylko brawo że próbujesz być taka "super" jakimiś komentarzami bezsensu nie na temat...

8

Klio napisał/a:

Nie popłacz się, bo już widzę łezki w oczkach.
Tego bym nie chciała.
A teraz dobranoc pchły na noc dziecko.

Nie bądź taka, daj mu jakąś sugestię tłumu smile

9

Sugestia tłumu jest taka, że flame trzeba umieć robić, a jak się nie umie, to lepiej się do tego nie zabierać, bo sie skończy płaczem, tak jak w przypadku tego chłopaczka...

10

Bądź staroświecki.
Na drugą opcję nie masz szans.

11

Z uwagi na żenujący poziom - wątek zamykam

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności