Czy Wasz facet tez Was ignoruje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy Wasz facet tez Was ignoruje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy Wasz facet tez Was ignoruje?

Witam,

Ostatnio rozmyslam nad pewna rzecza. Natomiat kiedy mój facet siedzi przy mnie, "spedzam razem czas" moze 3/4 spedzac sobie z telefonem. Ogladaniem glupich filmikow, pisanie ze znajomymi, czytanie bele czego na internecie. A kiedy jest z Kims innym to mi odpisac nie moze. Znaczy sie odpisuje Ale np Po godzine, Po dwoch godzinach. Odczuwam to Jako brak szacunku, poniewaz kiedy ma juz ten swoj Telefon w rece i oglada cos potrafo mnie nie sluchac, nie odpowiadac poki nie skonczy.
Kiedy jest z kolegami, albo np uczy sie z kolezanka...zdaje tak zajetego ze odpisuje mi Po dwoch godzinach i to np jednym slowem. Sluchajcie, czy to jest normalnie? Zaczynam byc zazdrosna...Bo kto widzial takie cos. Kim jest ta i owa kolezanka czy kolega ze przy nich telefonu wyciagna nie umie, a przy mnie caly czas.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy Wasz facet tez Was ignoruje?

Nie to nie jest normalne. To jest zwykły brak szacunku.

3

Darzy swój telefon większym uczuciem niż Ciebie. Albo osobę po drugiej stronie. Osobiście wialbym od osoby tak postępującej, nie odpisujacej i olewajacej.

4

Jezeli rozmawiasz z nim tak jak piszesz, to się nie dziwię, że woli telefon....

5

No kolejny dzieciak wychowany na ekranikach, nie umiejący docenić dziewczyny, bez taktu i wyczucia. Prosto spod klosza u mamusi.

Wychłodzić, zobaczyć jak wygląda relacja, jak martwa to wyrzucić na śmietnik jak różę, czyli zerwać po prostu.
Nie pytaj, nie pisz pierwsza, nie staraj się o niego. Ale nie miej pretensji, żalu.

6

marinato998 napisał/a:

Witam,

Ostatnio rozmyslam nad pewna rzecza. Natomiat kiedy mój facet siedzi przy mnie, "spedzam razem czas" moze 3/4 spedzac sobie z telefonem. Ogladaniem glupich filmikow, pisanie ze znajomymi, czytanie bele czego na internecie. A kiedy jest z Kims innym to mi odpisac nie moze. Znaczy sie odpisuje Ale np Po godzine, Po dwoch godzinach. Odczuwam to Jako brak szacunku, poniewaz kiedy ma juz ten swoj Telefon w rece i oglada cos potrafo mnie nie sluchac, nie odpowiadac poki nie skonczy.
Kiedy jest z kolegami, albo np uczy sie z kolezanka...zdaje tak zajetego ze odpisuje mi Po dwoch godzinach i to np jednym slowem. Sluchajcie, czy to jest normalnie? Zaczynam byc zazdrosna...Bo kto widzial takie cos. Kim jest ta i owa kolezanka czy kolega ze przy nich telefonu wyciagna nie umie, a przy mnie caly czas.

o Pani, przerabiałam coś takiego
Kiedy Ja potrzebowałam ważnej informacji - na drugi dzień melisy wyjechać -  to się doprosić nie mogłam, jaśnie Pan siedział w kawiarni z koleżanką co to przejazdem w Warszawie była i przecież nie wypada zaglądać w telefon w takiej sytuacji.
Potem się zaczęło, ignorowanie, okazywanie braku szacunku a na koniec zdrady

7

O matko, i ty na to pozwalasz? Powinnaś od razu zwrócić mu uwagę, że nie zgadzasz się na takie traktowanie.

To może teraz na waszym spotkaniu usiądź koło niego z telefonem w ręku i otwórz np. portal randkowy. I tak siedźcie, dopóki on nie zauważy, że coś jest nie tak. big_smile

8

kkarolinkka2 napisał/a:

O matko, i ty na to pozwalasz? Powinnaś od razu zwrócić mu uwagę, że nie zgadzasz się na takie traktowanie.

To może teraz na waszym spotkaniu usiądź koło niego z telefonem w ręku i otwórz np. portal randkowy. I tak siedźcie, dopóki on nie zauważy, że coś jest nie tak. big_smile

Hhahahaha, dobre !
Zrob tak.
I tez nie odpowiadaj mu szybko na wiadomosci.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy Wasz facet tez Was ignoruje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024