Hej, kobiety. Mam problem z moim facetem. Jestem z nim od 2 lat i wiadomo, motyle po czasie zdychają i brakuje wtedy choćby ziarenka euforii, tej ekscytacji i niepewności kiedy poznaje się innego faceta, któremu wiadomo, że się podobam i który chciałby mnie posiąść.
Wiem, że paru moich znajomych ma konto na tinderze i sobie chwalili, że fajni ludzie tam są, to też założyłam. Wiedziałam, że mój facet by tego nie pochwalił, ale on jest trochę staroświecki w tych rzeczach jeśli chodzi o społeczności. On nawet facebooka nie ma. Musiałam więc się z tym trochę ukrywać, ale nieważne. Poznałam tam fajnego z wyglądu i z charakteru kolesia. Cudownie się nam pisało. Tematy nam się nie kończyły. Potrafiłam siedzieć w łazience i z nim pisać do 4 w nocy, aby mój nie zobaczył. Nasze rozmowy szybko zeszły na seks i praktycznie codziennie urządzamy erotyczne rozmowy co byśmy ze sobą zrobili.
Nigdy nie napisałam na serio, że chcę się z nim spotkać, tylko ot tak - co byśmy robili ze sobą nawzajem jak się spotkamy.
Brakowało mi tego uczucia. I tylko po to to robiłam. Przecież to nic złego.
Niestety mój facet kiedyś zauważył, że długo siedzę w telefonie i intensywnie piszę i mi zajrzał w tel i zobaczył że piszę z moim kolegą z tindera. Zaczął pytać kto to, i co to za komunikator. Skłamałam, że to messenger i kolega z pracy coś chce, ale nie uwierzył. Chciałam szybko pokasować to wszystko, ale nie wiedziałam jak, a on mi wyrwał telefon i to zobaczył wszystko. Pomijam to, że nie wiem jak on mógł mi grzebać w prywatnych rzeczach w telefonie, ale OK, poczuł się zazdrosny. Rozumiem. Ale on nie dość, że to zrobił to jeszcze powiedział, że go zdradzam! Zaśmiałam mu się w twarz, bo nie spałam z tamtym, nie miałam z nim seksu. Ale mój się uparł i powiedział, że to jest zdradą takie pisanie. Wyniósł się do kolegi i nie odzywa się od tygodnia.
Jak ja mam mu wytłumaczyć, że te jego staroświeckie poglądy szkodzą naszemu związkowi. On po prostu poczuł się zazdrosny o to, że piszę dla zabawy z jakimś gościem. OK, to niech mi to powie, ale niech nie kłamie wszystkim, że go zdradziłam!