Problemy w zwiazku ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problemy w zwiazku ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez wiola.penkiewicz (2016-09-15 16:51:58)

Temat: Problemy w zwiazku ?

Witam, mam 19 lat chlopaka w tym samym wieku , jestesmy ze soba juz 3 lata . Zaczne od poczatku moj chlopak staral sie bylam dla niego calym swiatem widzialam to zaskakiwal mnie , kupowal mi kwiaty no poprostu idealnie , i po jakims roku wszystko sie zepsulo klotnie , on jest strazakiem w osp , straz stala sie wazniejsza , woli jezdzic do strazy niz sie ze mna spotkac , naa imprezy tez jezdzi jako strazak a jaa zostaje w domu dobra okej , mowi mi ze mi wynagrodzi a pozniej nic jak mowiie ze miales mi. Wynagrodzic a on juz awantura ze jakie wynagrodzenie , teraz zero kwiatow chyba ze jak przez miesiac bede sie upominac , odkad jestem z nim nie mam żadnych znajomych z nikim nie mam kontaktu nawet nie mam przyjaciolki by sie wygadac ... ogolnie juz nie widze by byl zapatrzony we mnie , widze jak sie oglada za innymi jak gdzies jestesmy , nie chce mnie czesto nawet trzymac za reke w zadnej galerii handlowej ani nic , callowanie tylko podczas seksu . Znalazlam prace i w miare dobrze zarabiam nie brakuje mi na nic , i widze jakby byl ze mna juz teraz tylko dla kasy , on dostaje alimenty 500 zl co mieesiac no i jeszcze mama mu daje , i dorabia u wujka a mi nic nie kupuje , gdzies jedziemy to mowi ze nigdy nie ma pieniedzy na wyjazd np nad morze i ja musze dawac , chcemy cos zjesc mowi ze nie ma pieniedzy , raz na pol roku gdzies mnie zabierze tak to zawsze ja chce mu sprawic przyjemnosc i go zabieram kupuje mu bo poprostu nie umiem inaczej sad ja jestem taka zakochana , ostatnio chcial ze mna zerwal bo przez kłótnie o to ze nie jest czuly i nie kupuje mi juz nic nie widzi przyszlosci ze mna ale ja sie poplakalam i go wybłagalam i powiiedzial mi ze nie chce mu sie starac dla mnie jak sie kloce i od tego zerwania jestem naprawde mila nie kloce sie juz wole zachowac dla siebie i jakos nie widze niespoddzianek ani kwiatow , a ma pieniadze tylko nie wydaje ich na mnie sad jestem zla na siebie za to ze ja sie takk staram a on jest dla mnie taki oschły sad Moja mama i moja kolezanka z ktorra tylko pisze sporadycznie mowiia ze on na mnie nie zasluguje ale ja nie umiem bez niego sad zapomnialam dodac ze caly czas ode mnie pozycza pieniadze a wtedy jest bardzo mily ale nigdy  nie oddaje sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy w zwiazku ?

Czego od nas oczekujesz?przecież doskonale wiesz jaki jest Twój chłopak po tym wszystkim co napisałaś. Chcesz potwierdzenia ,że jest z Tobą dla pieniędzy i wygody? niestety tak jest.Ty chcesz mimo wszystko z nim być. Boisz się samotności?przecież chłopaków jest na pęczki a możesz trafić na takiego na ,któremu będzie na Tobie zależeć i kupi Ci nie jedno jak również zaprosi na obiad a nie będzie tylko z Ciebie ciągnąć kasę.Facet , który kocha powinien od  siebie coś dawać nie chodzi tu o pieniądze a nie tylko brać.

3

Czy Ty na głowę upadłaś?
Olewa Cię, bo mu na Tobie nie zależy i ma Cię głęboko w poważaniu. Jeszcze za to olewanie wini Ciebie a Ty  oczywiście winę z pocałowaniem ręki przyjęłaś. Weź jeszcze temu księciuniowi pył sprzed stóp zdmuchuj...
Jest z Tobą bo przydajesz się: dokarmisz, kupisz coś, kasę pożyczysz, przetoczysz się po ziemi ku uciesze księciunia, seks będzie... Same przyjemności.... dla księciunia oczywiście, bo drugiego takiego organizmu, na którym mógłby tak pasożytować łatwo nie znajdzie.

4

Drogie kobitki...moja odpowiedz kieruje do wszystkich kobiet, ktore skamlaja o milosc w zwiazkach, gdzie faceci bija , olewaja, pija, nie szanuja, zdradzaja, a kobiety pisza, KOCHAM GO.

Hm.
NIGDY TEGO NIE POJME: PRZENIGDY.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problemy w zwiazku ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024