czuje że związek mnie zniewolił - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czuje że związek mnie zniewolił

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: czuje że związek mnie zniewolił

Cześć dziewczyny,

Przejdę od razu do rzeczy, tytuł troche myli bo w związku czuje się naprawde szczęsliwy i za nic w świecie nie chciałbym niczego zmieniać, ale wraz z tym pojawiła się odpowiedzialność z którą ciężko mi sobie poradzić.
Mianowicie oboje studiujemy, trudny kierunek, wykańcza nas to psychicznie i tu pojawia się mój problem. Jeżeli nie udadzą nam się studia to tak naprawde nie wyobrażam sobie życia. Mieszkamy daleko od siebie, około 200km, dzięki studiom się poznaliśmy i dzięki temu spędzamy razem dużo czasu, ale boje się co by się z nami stało gdyby się nie udało, smutne jest to że nie widze żadnej innej opcji i przez to czuję ogromną presję, wyobrażam sobie jak wspaniale by było założyć z tą dziewczyną rodzinę itp. ale boję się jak cholera że jeżeli któremuś z nas nie wyjdzie na studiach to nie będzie innej drogi żeby być razem, a to raczej ciężko by było zarówno mi jak i mojej dziewczynie przeżyć.
Obecnie bardziej czuje że muszę zostać w mieście w którym studiujemy tylko po to żeby być z nią, nie widze innych opcji sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czuje że związek mnie zniewolił

Zawalenie studiów = problemy w związku... to może by tak za naukę się wziąć?

3

Sorry  ale  ja  nie  rozumiem  problemu. Jeżeli nie chcecie  studiować  na  tym  kierunku  czy  nawet  innym  to  jaki  problem  żeby  go  zmienić? Jeżeli  chodzi  o mieszkanie  to nie  trzeba  studiować  razem  żeby  razem  mieszkać  wystarczy  pójść we dwoje  do  pracy  żeby  się  utrzymać. Robić  cokolwiek ,kopać  doły  czy  rozdawać  ulotki.Jak  się  chce to  wszystko  można.

4

@Ngel
Myśl pozytywnie. Będzie dobrze bo być musi. Z perspektywy czasu tez wiem, ze wiele bym stracił gdybym nie skończył studiów ale będąc na studiach nie zastanawiałem sie nad tym. I Tobie tez to radzę. Zamiast sie zamartwiać weź sie za książki i tyle.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czuje że związek mnie zniewolił

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024