Witajcie. Mam dla mnie DUŻY problem. Pomóżcie. Otóż jeżdżąc autobusem do szkoły razem ze mną jeździ dziewczyna która mi się podoba, chyba czuję do niej coś więcej. Ona chodzi do innej szkoły a ja do innej jednak udało mi sie dowiedzieć jak sie nazywa i gdzie chodzi do szkoły. Udało mi się parę razy złapać kontakt wzrokowy. Niestety widuję ją tylko we wtorki i czwartki rano . Dzisiaj w autobusie ustąpiłem jej miejsca ale jakoś sztucznie to wyglądało. Co prawda gdy wysiadała to popatrzyła sie na mnie ale bez mimiki twarzy tak po prostu. Niestety jestem dosyć nieśmiały i ciężko mi tak podejść i powiedzieć "cześć" przy tylu osobach w autobusie. Doradźcie mi co mam zrobić żeby nawiązać bliższy kontakt, chyba czuję coś więcej do niej.
Ile masz lat? Może jak wiesz jak się nazywa to napisz do niej na facebooku? Albo weź numer od wspólnego znajomego i wyślij jej smsa, że dostałeś numer od pana/pani XY, widujesz ją jadąc do szkoły, bardzo Ci podoba i chciałbyś ją lepiej poznać? Bo zaczepienie w autobusie faktycznie może nie wyjść... głośno, tłoczno i będzie zaskoczona.
Mam 17, za kilka miesięcy 18. Jeśli chodzi o znajomych to mam dwóch kolegów co ją znają z gimnazjum, tylko mam pewne wątpliwości czy jeśli bym się ich o nią zapytał to czy nie powiedzieli by jej o tym i mogła by się do mnie zrazić
Na pewno nie zrazi się Nawet jeśli jej powiedzą - dziewczynom podoba się jak chłopak gdzieś tam o nią podpytuje...;) Kto nie ryzykuje, szampana nie pije
Do dzieła bo znajdzie innego i co wtedy
nie masz nic do stracenia...później będziesz zastanawiał się i żałował, że nie spróbowałeś