Czy coś z tego będzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś z tego będzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lukasy (2016-09-06 11:11:22)

Temat: Czy coś z tego będzie?

Witajcie! U mnie nagła zmiana, gdyż... udało mi się poznać kobietę. smile Ale od początku: poznałem ją na imprezie, jednak jakoś nie było czasu podejść (serio) i napisałem do niej na facebooku. Po niecałym miesiącu pisania w końcu się spotkaliśmy. Luźno - na piwko, jak z koleżanką. Po dość długiej rozmowie wydawała się mną bardzo zainteresowana i po skończonym spotkaniu oczywiście odprowadziłem ją do domu i przytuliłem. Na kolejne spotkanie także poszedłem tak, jakbym miał spotkać się z kumpelą - na spacer i po skończonym spotkaniu napisała, że miała mnie ochotę pocałować, ale tego nie zrobiła, bo nie chciała popełnić błędu. Na trzeciej randce starałem się wyhaczyć moment, kiedy mógłbym ją pocałować, ale na zakończenie to ona... pocałowała mnie w usta! Trwało to jakieś 10 sekund. Czy myślicie, że kobieta po tylu spotkaniach, która ma poukładane w głowie i jest po 2-letnim związku zrobiłaby taki krok, gdyby CZEGOŚ do mnie nie czuła? Nie wiem co mam o tym myśleć, bo już na czwartym sprawa skończyła się tylko na buzi w... policzek.

W związku z tym mam do Was pytanie: co robić - czekać na dalszy rozwój sytuacji, spotykać się, całować, przytulać, czy po prostu porozmawiać z nią na czym stoimy?

Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-09-06 11:25:31)

Odp: Czy coś z tego będzie?

Mysle ze kobieta uznala ze dala Ci wystarczajaco duzo razy jasno do zrozumienia ze jest Toba zainteresowana. Napisala Ci to wprost, na kolejnym spotkaniu sama zainicjowala pocalunek w usta a na jeszcze kolejnym ...skonczylo sie na pocalunku w policzek. Hello? A gdzie Ty byles? Mogles sam ja pocalowac. Na jej miejscu widzac Twoja biernosc tez bym sobie dala spokoj i cmoknela w policzek albo i wcale by nie wyjsc  na jakas nachalna desperatke. Poza tym ilez mozna  czekac az "wyhaczysz moment" . Jestes nia zainteresowany? Tak ? To dzialaj bo wkoncu calkiem  stracisz w jej oczach i znajdzie faceta ktorego nie bedzie musiala adorowac tylko bedzie wiedzial co robic.
Edit: a juz pomysl z pogadaniem na powaznie na czym stoicie. Masakra. Czy Ty wogole  umiesz flirtowac z kobieta? Wez od razu spisz z nia umowe okreslajaca zasady znajomosci. tongue

3 Ostatnio edytowany przez Lukasy (2016-09-06 11:52:55)

Ale mi dałaś kopniaka do działania! Wiem, że już troszkę spieprzyłem sytuację, ale nigdy nie miałem jeszcze dziewczyny.

Wczoraj to było tak, że ją przytuliłem i chciałem pocałować, jednak dała się tylko w policzek.

Jak uważasz, jak mam to zrobić na następnym spotkaniu, żeby ją pocałować dłużej?

4

Nienawidze udzielac takich rad bo to nie jest jakis wzor pod ktory wystarczy podstawic zmienne i gotowe. Wszystko zalezy od osob nastroju od chemii. Ja osobiscie wyobrazalabym sobie to na spontanie, przy okazji jakiegos przytulenia czy rozmowy z podtekstem flirtu. No i na pewno nie w formie jakiegos skradania sie  jak zboczeniec do ofiary. No kurde facetem jestes wiec zachowaj sie jak facet...nie na chama ale jakims bardziej zdecydowanym gestem. Bo jak sie czailes jak pipka do niej pare godzin  to ja osobiscie tez bym sie zniechecila bo odnioslabym wrazenie ze na tym spotkaniu to ja odgrywam role faceta a tego uczucia chyba zadna kobieta nie lubi hmm . Badz troskliwy, wesoly, podsycaj flirt i ...dzialaj.

5

Wydaje mi sie, ze juz wszystko stracone w takim razie sad podtekst flirtu co masz na mysli?

6

Lukasy napisał/a:

Wydaje mi sie, ze juz wszystko stracone w takim razie sad podtekst flirtu co masz na mysli?

Boszz chłopie ile Ty masz lat?? Ja rozumiem ze mogłeś nie miec wcześniej dziewczyny ale bez przesady, intuicja nic Ci nie podpowiada jak w takich sytuacjach powinieneś sie zachowywać ?
Chodzi o to bys dawał jej do zrozumienia ze Ci sie podoba i jestes nią zainteresowany nie tylko jako kolezanką ale rowniez potencjalną partnerką. Nie..nie masz usiąść i porozmawiać z nią o tym sztywno jak o warunkach podpisania jakiejś umowy ale dać jej to odczuć w inny sposób. Poprzez szukanie kontaktu wzrokowego, dotyku, adorowanie, okazywanie zainteresowania jej osoba, tym co mówi. A Ty silisz sie na udawanie luźnego kumpla, ktory spotyka sie z nią ot tak z nudów i liczysz ze ona przejmie cała inicjatywę. Sorry ale nawet to Twoje dopytywanie tutaj co dokładnie jak i kiedy masz zrobic jest takie ..niemęskie hmm . Weź sie ogarnij trochę i sam wykaz kreatywnością bo nikt Ci nie bedzie rozpisywał scenariusza na kolejne randki.

7

Jasne ze wykazuje. Gdy tylko moge umawiam sie z nia przychodze po nia wszystko organizuje. To nie jest tak ze ja nic nie robie tylko nie wiem co dalej robic bo Zrazila mnie ta sytuacja z tym ze dala sie pocalowac wczoraj tylko w policzek. I tu chyba zepsulo sie wszystko czy nie?

8

Lukasy napisał/a:

Jasne ze wykazuje. Gdy tylko moge umawiam sie z nia przychodze po nia wszystko organizuje. To nie jest tak ze ja nic nie robie tylko nie wiem co dalej robic bo Zrazila mnie ta sytuacja z tym ze dala sie pocalowac wczoraj tylko w policzek. I tu chyba zepsulo sie wszystko czy nie?

Zrazić to mogła ja ta sytuacja oczekiwania aż Ty sie zdecydujesz na jakiś gest. Czy wszystko przepadło nie wiem nie jestem wróżka. Mysle jednak ze jesli zaprosisz ja na kolejne spotkanie i ona sie zgodzi to juz dobry znak ze jednak nie wszystko stracone. A potem na samym spotkaniu wykaż chlopie jakas inicjatywę i nie w ciagu trzech ostatnich minut. Moze sie odsunie, moze nie bedzie juz zainteresowana bo chemia z jej strony całkiem zdechła. A moze nie. Nie spróbujesz nie dowiesz sie a potem będziesz dumał co by było gdyby. Zaryzykuj wiec.

9 Ostatnio edytowany przez authority (2016-09-06 19:48:22)

Zachowujesz się jak bezjajeczny chłopczy a nie jak mężczyzna. Szukasz matki ? Pytam serio

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś z tego będzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024