młoda mężatka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: młoda mężatka

Witajcie
Nigdy nie sądzilem że wyląduje na takim forum. postaram sie napisac w miare zwięźle co mnie spotkalo
jestem facetem wiek 26 lat, niebawem. ona tez, niedawno 26 skonczyla. Poznalismy sie na pewnym internetowym portalu randkowym. ja krotko po tym usunalem tam konto, ona tez. Pierwsze spotanie bardzo mnie zaskoczyo bo zwyczajnie bylo niesamowicie milo. poszlismy na spacer po parku pozniej przyszla do mnie smialismy sie gadalismy. na drugim rowniez wpadla do mnie i wlasnie na tym drugim iedy zaczelismy sie przytulac calowac powiedziala w pewnym momencie ze ma meza.

od tamtej chwili minely juz blisko 3 miesiace. na poczatku mowiac wprost bylem ocno napalony na nią bo bardzo mi sie podoba jednak bardzo szybko zaczalem sie wycofywac. ona wtedy zaczela  o mnie niesamowicie zabiegac. Zaczela mi opwoiadac wiecej o swoim mezu, ze uczucie wygasa, ze nie ma przy nim tego czegos. Ja nie wierzylem w to. Jednak na naszych spotkaniach zaczalem czuc cos wiecej niz zwykla cielesna atrakcje

Wyjechala za granice do znajomej na 2 tyg. Postanowilem ze nie bede tego ciagnal bo to tylko iluzja.Nie odzywalem sie, ona ciagle do mnie pisala. zaczely sie powazne wywody i deklaracje z jej strony. Pod koniec nie wytrzymalem, ppisalismy dluzej i kiedy wrocila czekalem juz na nia na dworcu w naszym miescie. Wszystko to co pisala powiedziala i na zywo i ze chce byc ze mna. Ja oczywiscie wykrecilem sie od tego zeby powiedziec tak czy nie ale bylem bardzo na nie. Bylo to jakies 3 tygodnie temu

obecnie wyprowadzila sie z domu meza. Sam nawet troche pomoglem szukac mieszkania do wynajecia ba. nawet pomoglem w przeprowadzce. Czuje ze cos we mnie pęka. zawsze kiedy sie spotykamy jest atmosfera jest to cos o czym zapmnialem ze moze juz istniec miedzy mna a kobieta. Dodam w skrocie ze bylem zawsze kobieciarzem spotykalem sie czesto i bardzo krotko z dziewczynami. przy niej przestalem dostrzegac inne kobiety chociaz trwa to ledwie 3 miesiace

Nie znam tak dobrze prawa...jej maz nie pracuje poniewaz...ma bogatych rodzicow a jej tesciow. Glownym powodem jej rozstania a przynamniej taki mi podaje jest to ze czesto jest traktowana jak sluzaca w domu i kazde strarcie konczy sie czyms w stylu `nie jestes u siebie  i powinnas byc wdzieczna ze mieszkasz za darmo`. Pytam czemu nie sklada papierow o rozwod, ona ze musi zaczekac jeszcze jakies 2-3 miesiace i ukrywac nasze spotkania zeby nie osadzono rozwodu z jej winy i ze musialaby mu placic jakies pieniadze. Tu moi kochani podpowiedzcie mi...jak to jest bo nic na ten temat nie wiem

Kiedy przebywam z nia widze ze targaja ją skrajne emocje, jest roztrzesiona ale po dluzszych chwilach jest jak zawsze przyjemnie. lubi mnie zaskakiwac, raz ubiorem, raz jakims ciastem, upominkiem.

Teraz nie wiem co robic. Ta jej sytuacja troche mnie juz meczy chociaz to przy niej czuje sie najlepiej jak umiem sobie wyobrazic

Chcialbym zaznaczyc tez ze kiedy opwoiada mi o zwiazku z mezem przypomina mi stale slowa mojej matki ktora rowniez zamieszkala w domu moich dziadkow i wychowala mnie wpajajac i zawsze zasade abym cala swoja energia dazyl do swojego ,abym nigdy nie mieszkal u kogos- moj dziadek byl strasznym tyranem i poniewieral mojego ojca, a najbardziej matke. jako dziecko bylem swiadkiem wielu niemilych sytuacji...to sprawia ze wierze w jej dzialania i rozumiem czemu ucieka, jednak najwazniejsze.

Nie potrafie jej zaufac , zwyczjanie boje sie byc kopnietym w tylek i ze wroci do meza

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-08-22 21:51:35)

Odp: młoda mężatka

Jeśli sie wyprowadziła od męża to chyba poważnie chce od niego odejść. Ja bym na Twoim miejscu spróbował choc nie angażuj sie zbytnio do momentu kiedy sie nie rozwiedzie. W przeciwnym razie i Ty będziesz musiał usłyszeć "nie chciałam Cie zranić".

3 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-08-22 21:46:36)

(Dwa razy mi sie wysłało to samo nie wiedzieć czemu :/)

4

jakos ciezko mi to wszytko razem poukladac. ale z drugiej strony  zakladajac ze to prawda co opwoiada, ktora kobieta chcialaby faceta ktory ma prawie 30 lat i siedzi 12 godziny dziennie grajac w gry komputerowe i tyje w oczach

wrocmy jednak do sedna.nie wiem na co zwracac uwage, czego sie spodziewac po takich kobietach

5

Czego się spodziewać?

Ano tego, że jak tylko coś jej się nie spodoba, to zaraz poleci sruu na portal randkowy i umówi się z innym kolesiem, żeby mogła się mu wypłakać, jaki to okropny nie jesteś.

6

dzxiwnym trafem rozsadek podpowiada mi zupelnie to samo

7

nie wiem c zrobic aby sie przekonac o jej intencjach. zalozmy ze zozy ten pozew o rozwod, absolutnie nie potrafie przewidziec co sie stanie dalej
no bo jesli nie zlozy to wiadomo

8

hellsangel napisał/a:

jakos ciezko mi to wszytko razem poukladac. ale z drugiej strony  zakladajac ze to prawda co opwoiada, ktora kobieta chcialaby faceta ktory ma prawie 30 lat i siedzi 12 godziny dziennie grajac w gry komputerowe i tyje w oczach

wrocmy jednak do sedna.nie wiem na co zwracac uwage, czego sie spodziewac po takich kobietach

Możesz spodziewać sie wszystkiego. Tak samo dobrego jak i złego. Moze rzeczywiście będzie chciała wrócić do męża i Cie kopnie w tyłek, moze Cie używa jako plastra na złamane serce a moze pojedziecie razem na wesele wnuków? Każde z tych rozwiązań ma wg mnie 30% szans wiec póki co sie nie angażuj zbytnio (czytaj: nie zakochuj sie ani inne tego typu pierdoły) i zachowuj sie wobec niej OK.

9 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-08-22 22:10:58)

hellsangel napisał/a:

nie wiem c zrobic aby sie przekonac o jej intencjach. zalozmy ze zozy ten pozew o rozwod, absolutnie nie potrafie przewidziec co sie stanie dalej
no bo jesli nie zlozy to wiadomo

Musisz być cierpliwy. Innej drogi nie ma. Rozmawiaj z nią. Obserwuj jej reakcje. Prędzej czy pózniej zdradzi swoje intencje. Teraz jest w takim kotle ze sama penie nie czego chce.

10

miala byc zwykla zabawa a wyszlo cos nieprzewidzianego.wiecie kiedy jakas dziewczyna przyszla, pmyla mi gary i zrobila obiad? daaawno i zrobila tylo jedną z tych rzeczy. obiad. i jeszcze pamietam ze wcale mi nie smakowalo

11 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-08-22 22:15:48)

hellsangel napisał/a:

miala byc zwykla zabawa a wyszlo cos nieprzewidzianego.wiecie kiedy jakas dziewczyna przyszla, pmyla mi gary i zrobila obiad? daaawno i zrobila tylo jedną z tych rzeczy. obiad. i jeszcze pamietam ze wcale mi nie smakowalo

Pisz prosze troszkę bardziej gramatycznie bo nie mogę Cie zrozumieć.

Życie pisze czasem scenariusze dużo lepsze od tych z Hollywood. Coś o tym wiem. Ale do odważnych świat należy. Tylko bądź ostrożny. Ona przechodzi teraz przez cały młyn. Dopiero po jakimś czasie wróci do siebie.

12

wybacz wypiłem niedawno pare piw

tu też jest problem bo z natury jestem bardzo niecierpliwy, mam to po wyzej wspomnianej matce

a tak na poważnie to stara sie byc ostrozny ale ona wchodzi do mojego mieszkania, mowi `czesc` i caluje mnie a wtedy czuje ze wszystko czego pragnalem kiedys ze strony kobiety tak wlasnie smakuje

13

hellsangel napisał/a:

wybacz wypiłem niedawno pare piw

tu też jest problem bo z natury jestem bardzo niecierpliwy, mam to po wyzej wspomnianej matce

a tak na poważnie to stara sie byc ostrozny ale ona wchodzi do mojego mieszkania, mowi `czesc` i caluje mnie a wtedy czuje ze wszystko czego pragnalem kiedys ze strony kobiety tak wlasnie smakuje

Sam sobie odpowiedziałeś. Jest warta całej tej zadymy. Przynajmniej dla Ciebie. Wiec musisz wytrzeźwieć i jakoś zarządzać ta sytuacja! Powodzenia!

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024