długi okres - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » długi okres

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: długi okres

Witam, nie wiem czy wybrałam dobre miejsce na zamieszczenie tego tematu ale muszę gdzieś o to spytać.
Brałam tabletki dopochwowe podczas pierwszych 4 dni okresu (dodam ze lekarz sam mowil, ze jak okres mi sie zacznie to zebym nadal kontynuowała leczenie) zazwyczaj trwa on u mnie ok. 5 dni, natomiast teraz już trwa 10 tylko piersi mam obrzmiałe i ani brzuch mnie nie boli ani nic, czy to coś ma wspólnego z tym? Do ginekologa mam dopiero na 27.08.. wiec troche zostalo i sie martwie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: długi okres

Czy to ma coś wspólnego to chyba na tym forum Ci nikt nie odpowie...
Jeśli miesiączka nie jest bardzo obfita, to ja bym zaczekała do wizyty u lekarza. A jeśli tak, to zawsze możesz pójść do szpitala na SOR jeśli bardzo Cię to martwi. Tylko na SOR to weź dobrą książkę, bo tam się zwykle czeka godzinami;-P

3

Odp: długi okres

Czy przedłużenie okresu i obrzmiałe piersi mają coś wspólnego z globulkami to nie wiem. Jeśli Cię to martwi to pójdź na SOR jak poprzedniczka radzi. Ja bym jednak zadzwoniła do poradni do swojego lekarza i zapytała czy to jest normalne.

Ale dziwi mnie stosowanie globulek dopochwowych w czasie okresu. Przecież działanie globulek jest w tym czasie znikome, jak nie żadne.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » długi okres

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024