Problem.. stres, nerwica? a może coś innego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Problem.. stres, nerwica? a może coś innego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Problem.. stres, nerwica? a może coś innego?

Cześć.. piszę do was bo już nie wiem co mam robić.. od jakiegoś czasu podejrzewam u siebie nerwicę, ale nie wiem jak to można zdiagnozować..
otóż od dłuższego czasu dziwnie się czuję.. drętwieje mi lewa ręka, lewa noga, odczuwam ciężkość od lewej strony klatki piersiowej..
duszności jak poczuje jakieś ukłucie w sercu lub okolicach, raz trwa do dłużej a raz krócej..
najczęściej jednak utrzymuję się brak siły w kończynach lewych..
parę razy byłam na pogotowiu...
raz wypiła mi hydroxyzinum... EKG wyszło ok..
potem byłam kolejny raz .. znów EKG ok, wypisali mi atarax...
ale nie brałam tych leków bo się bałam, że sie uzaleznie..
potem trafiłam do szpitala na neurologie, na badania..
miałam rezonans odcinka szyjnego, rezonans głowy z kontrastem i bez, EKG, morfologie, RTG klatki piersiowej..
i co ? niby wszystko ok .. wyszło tylko, że mam wypukliny tarcz miedzykregowych C3-C5
alordoze w tych samych kregach i radikopatie szyjną ..
ale to nie tłumaczy tych wczesniej objawów ..

powiedzcie, prosze.. CO DALEJ? doradzcie coś, naprawdę nie czuję się dobrze ..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem.. stres, nerwica? a może coś innego?

No jedyne co przychodzi do głowy to psychiatra, który potwierdzi lub też nie- nerwicę.
Skoro zostałaś dokładnie zdiagnozowana i wszystko jest ok, to pewnie objawy są nerwicowe.

3

Zrób sobie badania w kierunku boreliozy.  Poczytaj o  objawach.

4

Zrob sobie badania w kierunku boleriozy lub stwardnienia rozsianego. Tak dla spokoju. Poczatki stwrdnienia rozsianego objawiaja sie naprawde roznie. Albo poprostu to nerwica. Ja tak mialam kiedys dretwiala mi reka az palce mi wykrzywialo nie moglam nic w rece utrzymac. Okazalo sie ze to silna nerwica. Pozdrawiam

5

Umów się do psychiatry, będziesz miała pewność, czy to nerwica, czy coś innego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Problem.. stres, nerwica? a może coś innego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024