ból i cierpienie po krótkiej znajomości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ból i cierpienie po krótkiej znajomości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: ból i cierpienie po krótkiej znajomości

Witam mam na imie Jarek mam 21 lat mam super prace fajne auto i ładne życie w którym zawsze brakowało miłości

pewnego razu wybrałem sie na festiwal muzyczny poznałem swietną dziewczyne miała 17 lat spedzilismy razem ten czas a było to 3 dni
super na sie rozmawiało na kazdy temat całowalismy sie z dwa razy był tez czas na przytulanie po kilku spotkaniach justyna wyznała ze
musi wyjechać z kraju do Londynu nie było jej 27 dni przez ten czas ciągle pisaliśmy gadalismy godzinami pisała ze tak bardzo jej zależy
ze chce spróbować w koncu spotkalismy sie kolejny raz po jej powrocie do polskicałe  spotkanie trwało góra 50 było bardzo fajnie
nastepnego dniatez mielismy sie spotkać miałem jej pokazać wszystkie ważne dla mnie miejsca chwile przed spotkniem napisała ze nie mozemy sie
spotkać ok rozumiem kolejny dzien kolejne spotkanie umówione na 17 Justyna napisała ze musi wyjechać do swojego miasta bo jej rodzice jadą
na wakacje last minute o czym rzekomo dowiedziała sie moment przed naszym spotkaniem ,napisałem ze chce jej cos wyznać i sie pożegnać
ze to dla mnie bardzo waże , oczywiscie napisała ze nie ma czasu ,pózniej napisała ze mogłem jej tak poważnie nie traktować jeszcze doskonale
wiedziała ze miałem cieżki okres w zyciu miłosnym bo zostawiła mnie dziewczyna 2 lata wstecz teraz czuje sie strasznie taki niepotrzebny
czesto płacze niby to była krótka znajomość bo tylko 2 miesiące ale wystarczyło zebym wkrecił sie na maxa i teraz zupełie nie wiem co zrobic
jestem załamany takim traktowaniem z dnia na dzien przez ten czały czas karmiła mnie pustymi słowami i obietnicami ze bedziemy razem
a ja w to wierzyłem nie mam siły na nic ,przepraszam za błędy oraz ze pisze to w tak prostych słowach

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ból i cierpienie po krótkiej znajomości
beezy napisał/a:

Witam mam na imie Jarek mam 21 lat mam super prace fajne auto i ładne życie w którym zawsze brakowało miłości

pewnego razu wybrałem sie na festiwal muzyczny poznałem swietną dziewczyne miała 17 lat spedzilismy razem ten czas a było to 3 dni
super na sie rozmawiało na kazdy temat całowalismy sie z dwa razy był tez czas na przytulanie po kilku spotkaniach justyna wyznała ze
musi wyjechać z kraju do Londynu nie było jej 27 dni przez ten czas ciągle pisaliśmy gadalismy godzinami pisała ze tak bardzo jej zależy
ze chce spróbować w koncu spotkalismy sie kolejny raz po jej powrocie do polskicałe  spotkanie trwało góra 50 było bardzo fajnie
nastepnego dniatez mielismy sie spotkać miałem jej pokazać wszystkie ważne dla mnie miejsca chwile przed spotkniem napisała ze nie mozemy sie
spotkać ok rozumiem kolejny dzien kolejne spotkanie umówione na 17 Justyna napisała ze musi wyjechać do swojego miasta bo jej rodzice jadą
na wakacje last minute o czym rzekomo dowiedziała sie moment przed naszym spotkaniem ,napisałem ze chce jej cos wyznać i sie pożegnać
ze to dla mnie bardzo waże , oczywiscie napisała ze nie ma czasu ,pózniej napisała ze mogłem jej tak poważnie nie traktować jeszcze doskonale
wiedziała ze miałem cieżki okres w zyciu miłosnym bo zostawiła mnie dziewczyna 2 lata wstecz teraz czuje sie strasznie taki niepotrzebny
czesto płacze niby to była krótka znajomość bo tylko 2 miesiące ale wystarczyło zebym wkrecił sie na maxa i teraz zupełie nie wiem co zrobic
jestem załamany takim traktowaniem z dnia na dzien przez ten czały czas karmiła mnie pustymi słowami i obietnicami ze bedziemy razem
a ja w to wierzyłem nie mam siły na nic ,przepraszam za błędy oraz ze pisze to w tak prostych słowach

Witaj Jarku - sam piszesz, że to była krótka znajomość,może przemyśl sobie postępowanie dziewczyny,jasno z niego wynika, że ona raczej nie myślała zbyt poważnie o tej znajomości.Poznała Cię spotkała się z Tobą i na tym koniec, a Ty faktycznie niepotrzebnie się aż tak wkręciłeś,przecież na dobrą sprawę nic o niej nie wiesz.Piszesz także:....mam super prace fajne auto i ładne życie w którym zawsze brakowało miłości .... masz dopiero 21 lat jeszcze będziesz miał niejedną okazję poznać  dziewczynę,która nie zostawi Cię.Skoro Justyna nie chce się z Tobą widywać ,musisz to uszanować i.... zapomnieć o niej,po co masz się niepotrzebnie męczyć,kiedy i tak jest prawdopodobieństwo,że nic z tego nie będzie,no chyba, że jeśli nie będziesz się starał o spotkanie z nią,może coś się zmieni? Trzymam kciuki. smile

3

Odp: ból i cierpienie po krótkiej znajomości

beezy

z tego co widzę idealizujesz już na samym początku partnerkę. Znam to z autopsji. Angażujesz się bo było kilka pocałunków, jakaś czułość fajny czas a to przecież tylko chwile, życie toczy się obok. Owszem potrafi takie coś w głowie zamieszać ale na takich doświadczeniach trzeba się hartować i uczyć. Znam to po sobie. Szukasz na siłę pewnie miłości i pewnie każda potencjalnie dla Ciebie atrakcyjna dziewczyna może być przez Ciebie idealizowana kiedy tylko spędzisz z nią trochę fajnego czasu. Pamiętaj, że są zawsze dwie strony medalu. Nic nie jest słodkie 24 h siedem dni w tygodniu. Nie szukaj na siłę. Bądź sobą, staraj się gdy poznaz kogoś nie traktować tej osoby jako całego świata i dystansuj się. Kobiety nie lubią gdy facet jest zbyt bardzo zaangażowany w miłość romantyczną. Muszą czuć siłę. Badź wyważony, znajdź złoty środek. Nie za słodki, nie za oschły. Na pewno pokazuj że masz swoje życie i swoją przestrzeń. Masz 21 lat człowieku. Ja mam 29. Przeżyłem tak wiele odnośnie relacji z kobietami, że mógłbyś się przerazić, więc zalecam Ci pewne rady byś nie musiał powtarzać cudzych błędów.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ból i cierpienie po krótkiej znajomości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024