Poznałam faceta bardzo mi się podoba. Ale dużo pisałam do niego i chyba się trochę zaczęłam narzucać bo teraz nie odpisuje. Pomocy
Tak -- pisać ale rzadziej, przez jakiś czas jeszcze.
Czyli wytrzymać XXXX dni ciszy, a potem odezwać się przy okazji ... Jakiej okazji? NIe wiem... urodzin na fejsbuku, nowej fotki, na ulicy czy uczelni rozmowa towarzyska.
Wczoraj nie odpisał nic. Pisałam w południe i wieczorem wysłałam buziaki i też nie odeslal. I czy dziś wieczorem wysłać też a później przestać przez kilka dni ?
Przestać! Zdecydowanie.
Nie napisałaś nic na temat Waszej relacji. Może on nie jest w nią tak zaangażowany jak Ty? Odpuść trochę i przestań do niego pisać.
On chyba trochę mniej jest zaangażowany ale wiem że muszę się podobam. I ostatni tydzień jakoś dużo pisałam do niego. I wczoraj coś nie pisał. I boję się
6 2016-07-26 15:01:29 Ostatnio edytowany przez Summertime (2016-07-26 15:02:23)
Absolutnie już się nie odzywać!!!Ile masz lat?Nie zaczynaj sama do Niego pisać jak jest zainteresowany, to sam zacznie szukać kontaktu z Tobą:)
A wiedz tak. My widzieliśmy się w piątek. Dziś wysłałam mu obrazek buziaki a on odeslal. I teraz będę cicho. Tyko że od kiedy się znamy czyli około pół roku to ogrzewanie ja pierwsza często wysyłam mu buziaki on odpowiadał. Dziś też.
Ile masz lat? Każdego znajomego, który Ci się podoba, tak zasypujesz buziaczkami przez telefon?
Nie każdego. Ale my często sobie przesyłałem buziaki na aplikacji. Wczoraj przesłałam. I teraz nic nie robię. A jeśli on nic nie napisze?? Co robić
Drugi dzień cisza.
Poradzccie coś.
Pozostaje dać dobry mem na tę okazję:
Jest już tydzień jak oboje milczymy. Niewiem co robić. Wiem że on cały dzień pracuje . Ale czy przez 2 dni mogłam się narzucić pisząc kilka wiadomości a on odpisał mi zawsze. Lub tym że przez 2 dni wychodziłam kilka razy z domu tak żeby go zobaczyć.
Jest już tydzień jak oboje milczymy. Niewiem co robić. Wiem że on cały dzień pracuje . Ale czy przez 2 dni mogłam się narzucić pisząc kilka wiadomości a on odpisał mi zawsze. Lub tym że przez 2 dni wychodziłam kilka razy z domu tak żeby go zobaczyć.
Niedobrze. Filowałaś gdzieś na niego specjalnie?
Znaczy pojechał do sklepu to wiedziałam że będzie wracać niedługo to wyszłam kawałek i szłam niby do domu z kąś. Wyszłam też raz chwilę pogadać
16 2016-08-17 18:27:05 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-17 18:28:29)
do domu z kąś
Wybacz, ale nie mogę się powstrzymać... co robiłaś w tym kąś? Czy w kąsiach?
oechidea - serio, masz 15 lat?
Nie mam 15 lat. Mam wiecej .Pytam serio
Pewnie się załamał twoją pisownią
16?
Panikujesz, bo się chłopak nie odezwał do Ciebie? Serio? A nie pomyślałaś, że on może nie chce się odezwać na Twoje "buziaczki"?
Nie mam 15 lat. Mam wiecej .Pytam serio
15.5 roku ?
Olał Cię i tyle, chyba dość wymownie się zachowuje, milczy.
Nie widać jego zainteresowania Twoją osobą, Ty latasz za Nim, a On nic. Opuść, z tej mąki chleba nie będzie.
Znaczy pojechał do sklepu to wiedziałam że będzie wracać niedługo to wyszłam kawałek i szłam niby do domu z kąś. Wyszłam też raz chwilę pogadać
Czyli mieszkacie niedaleko siebie i niezależnie od kontaktu telefonicznego spotykacie się czasami na ulicy. Bo chyba go nie śledzisz?
Nie śledzę go. Mieszka daleko ode mnie. Przyjeżdża raz na rok do rodziny . Pisaliśmy że sobą chcieliśmy się razem spotkać ale za krótko był. Tylko 2 dni . Chciałam go widzieć a on mnie. Dlatego kilka razy w ciągu dnia się widzieliśmy. Może to nie było narzucanie co ?? Niewiem sama. Tylko dlaczego nie napisze on tylko wtedy gdy ja
Nie śledzę go. Mieszka daleko ode mnie. Przyjeżdża raz na rok do rodziny . Pisaliśmy że sobą chcieliśmy się razem spotkać ale za krótko był. Tylko 2 dni . Chciałam go widzieć a on mnie. Dlatego kilka razy w ciągu dnia się widzieliśmy. Może to nie było narzucanie co ?? Niewiem sama. Tylko dlaczego nie napisze on tylko wtedy gdy ja
Pewnie dlatego, że dla niego to przelotna znajomość. Co o nim wiesz tak naprawdę? Jak długo go znasz? Może on ma gdzieś jakąś dziewczynę.
Niewiem czy ma dziewczynę. Pisaliśmy prawie rok. Niewiem co robić.
Pisaliście czy Ty posyłałaś kupę buziaczków, a on czasem odpisywał? Bo to lekka różnica.
Jak wyjeżdżał wyszłam podalam mu rękę. W dzień wyjazdu rano pisał że zobaczymy się na zime bo przyjedzie. Wcześniej pisaliśmy rzadko raz na tydzień czy dwa. Teraz już prawie miesiąc i odpisuje gdy ja napiszę. Co robić
Nie pisać do niego i przestać o nim myśleć.
Od kiedy pojechał to odpisał na każdego buziaczki. Wysyłałam tak co 4 dni. A teraz dłuższa przerwa . Jutro tydzień jak nie wysyłam.
30 2016-08-17 18:51:43 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-17 18:53:01)
Poznaliście się, wymieniliście numerami telefonów i zaczęliście pisać na odległość. Potem on przyjechał. Spotkaliście się tzn ty zaaranżowałaś spotkanie.I tylko tyle. A teraz nie odpisuje. Czy tak to jakoś przebiegało? Bo tak kalkonicznie piszesz, że trzeba byłoby być duchem świętym żeby wiedzieć co doradzić jak się nie wie jak ta znajmość naprawdę wygląda.
Ale jak przestać myśleć. A powiedz czy może się sam kiedyś odezwać?.
Tak. Tyko widział mnie jeszcze 2 lata temu ale nie pisaliśmy wtedy. Znalazł mnie na Facebooku dopiero rok temu. Rok pisaliśmy . Przyjechał ale tylko na 2 dni.
Za głupi na to jestem. Wybacz, nie pomogę.
Ale jak przestać myśleć.
Po prostu przestać. To chyba Twoja głowa i Twoje myśli.
35 2016-08-17 18:57:15 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-17 18:57:58)
oechidea napisał/a:Ale jak przestać myśleć.
Po prostu przestać. To chyba Twoja głowa i Twoje myśli.
Chodzi raczej o to, że nie można drugi raz przestać wykonywać czegoś, co już dawno się przestało wykonywać
Nie znasz go tak naprawdę. Pisanie to nie wszystko. Jedno spotkanie też niewiele daje. Poza tym ta odległość. Nie zaczniesz związku na odległość. To jest z góry skazane na porażkę. Wyluzuj z tym. Nie pisz. Może sam się kiedyś odezwie. Sama zobaczysz.
37 2016-08-17 19:02:22 Ostatnio edytowany przez diana-1971 (2016-08-17 19:06:29)
Ale jak przestać myśleć. A powiedz czy może się sam kiedyś odezwać?.
Dziecko, nic o tym chłopaku nie wiesz, zwyczajna niezobowiązująca internetowa znajomość, a Ty świrujesz.
Chłopakowi może się znudziły " buziaczki ", zajmuje się swoim życiem, kiedy Ty dopisujesz historię do czegoś, co nigdy nie miało miejsca.
Nie, On nie jest Twoim chłopakiem.
Nie, nie jesteście w związku.
Nie, On nie widzi Cię w roli swojej dziewczyny.
Diana . Napisałam na twoją pocztę
Jak przestać myśleć o nim ???
40 2016-08-17 19:13:58 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-17 20:21:23)
Zacząć myśleć o czymś innym. Np. o nauce języka polskiego.
oechidea napisał/a:Jak przestać myśleć o nim ???
Zacząć myśleć o czym innym. Np. o nauce języka polskiego.
A czy do tej nauki można wysyłać sweetasne buziaczki? Bo jak tak to ja też chcę numer fona.
XoXoXo
Może zacząć myśleć o czymś ważnym, np. o szkole. Masz już wyprawkę ?
Ja nie chodzę już do szkoły. Naprawdę facet zawrócił mi w głowie.
Ja nie chodzę już do szkoły.
A w której klasie cię wyrzucili?
Ja nie chodzę już do szkoły. Naprawdę facet zawrócił mi w głowie.
To może zacznij. Bo tym, jak piszesz, na pewno Jemu w głowie nie zawrócisz. Chyba że zawrotów głowy dostanie od wysiłku czytania.
Nierozumie.
Nierozumie.
oechidea napisał/a:Nierozumie.
Wiesz, że rozjebałeś system?
Brainless napisał/a:oechidea napisał/a:Nierozumie.
Wiesz, że rozjebałeś system?
Na pewno ona rozjebała system edukacji narodowej w Polsce. That's for sure.
Na pewno ona rozjebała system edukacji narodowej w Polsce. That's for sure.
Czepiamy się dziewczęcia, Ona przecież nie prowadziła z chłopakiem korespondencji, tylko posyłała buziaczki.
Ona przecież nie prowadziła z chłopakiem korespondencji, tylko posyłała buziaczki.
Przynajmniej się bidok nie zmęczył czytaniem...
diana-1971 napisał/a:Ona przecież nie prowadziła z chłopakiem korespondencji, tylko posyłała buziaczki.
Przynajmniej się bidok nie zmęczył czytaniem...
Jesteś jednak pewna, że nie był zmęczony? Ja to bym się zmęczył po jednym dniu
53 2016-08-17 20:25:49 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-17 20:26:18)
Mnie zmęczyło z kąś...
Mnie zmęczyło z kąś...
Lubię ludzi dojrzałych, takich jak ja. Po 8 roku życia, więc kąśnijmy po browarku, by żyło się lepiej
Czy na tym forum sa przyznawane jakieś nagrody za wybitne osiągnięcia na polu forumowym?
No bo, kurde, Nobel się szykuje
56 2016-08-17 20:38:35 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-17 20:39:39)
santapietruszka napisał/a:Mnie zmęczyło z kąś...
Lubię ludzi dojrzałych, takich jak ja. Po 8 roku życia, więc kąśnijmy po browarku, by żyło się lepiej
Ja właśnie kąsam, ale Wam trzeba przyznać, że chyba trochę przeszliście samych siebie. Dziewczyna po prostu się zauroczyła na zabój. Co w tym zlego? Uczepiła się trochę faceta. I tyle w temacie.
57 2016-08-17 20:38:39 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-17 20:40:02)
Mnie zmęczyło z kąś...
Tak się mówi do węża. To tryb rozkazujący.
Prawdopodobnie jej wybranek hoduje jednego.
Harvey napisał/a:santapietruszka napisał/a:Mnie zmęczyło z kąś...
Ja właśnie kąsam, ale Wam trzeba przyznać, że chyba trochę przeszliście samych siebie. Dziewczyna po prostu się zauroczyła na zabój. Co w tym zlego?
W tym nic. Kłopot w tym, że dziewczę "nierozumie", co się do niej pisze.
58 2016-08-17 20:41:55 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-17 20:44:25)
santapietruszka napisał/a:Mnie zmęczyło z kąś...
Prawdopodobnie jej wybranek hoduje jednego.
Nawet do węża mówi się "skąś", jak już głoski dźwięczne i bezdźwięczne, zasady pisowni, szkoła podstawowa
Obstawiam, że jednak była w kąsiach i stamtąd szła
Jeśli Autorka naprawdę ma więcej niż 15 lat, to ja chyba stracę wiarę w ludzi...
59 2016-08-17 20:44:28 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-17 20:45:29)
Brainless napisał/a:santapietruszka napisał/a:Mnie zmęczyło z kąś...
Prawdopodobnie jej wybranek hoduje jednego.Nawet do węża mówi się "skąś", jak już
głoski dźwięczne i bezdźwięczne, zasady pisowni, szkoła podstawowa
Obstawiam, że jednak była w kąsiach i stamtąd szła
Nomen omen dobrze Wam idzie to "kąsanie"
Nie ma więcej jak 15 lat.
Brainless napisał/a:santapietruszka napisał/a:Mnie zmęczyło z kąś...
Prawdopodobnie jej wybranek hoduje jednego.Nawet do węża mówi się "skąś", jak już
głoski dźwięczne i bezdźwięczne, zasady pisowni, szkoła podstawowa
Obstawiam, że jednak była w kąsiach i stamtąd szłaJeśli Autorka naprawdę ma więcej niż 15 lat, to ja chyba stracę wiarę w ludzi...
A jeśli wąż ma na imię "Z"? Była już Mrówka Z, więc może być i Wąż Z.
Ale jej muszą styki parować jak usiłuje zrozumieć co Wy tu piszecie. ..
62 2016-08-17 20:47:15 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-17 20:49:07)
A jeśli wąż ma na imię "Z"? Była już Mrówka Z, więc może być i Wąż Z.
A to mi nie przyszło do głowy, zwracam honor
Ale wtedy powinien tam być przecinek...
63 2016-08-17 20:49:42 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-17 20:50:37)
Brainless napisał/a:A jeśli wąż ma na imię "Z"? Była już Mrówka Z, więc może być i Wąż Z.
A to mi nie przyszło do głowy, zwracam honor
Całe szczęście, że wąż Ci do głowy nie przyszedł. Wtedy mogłabyś już z nami tu na forum nie pisać
Ale wtedy powinien tam być przecinek... cool
A o tym to już było w innym wątku
64 2016-08-17 20:51:32 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-08-17 20:52:11)
Nierozumie.
Zglos ten problem do "moderatora". Moze Harvey sie jeszcze nie wylogowal.
oechidea napisał/a:Nierozumie.
Zglos ten problem do "moderatora". Moze Harvey sie jeszcze nie wylogowal.
Daaahahaha, to było dobre
Dobra, uciekam, pewnie niedługo i tak zamkną.