Jak poderwać matkę na placu zabaw? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać matkę na placu zabaw?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Jak poderwać matkę na placu zabaw?

Przechodząc przez park spojrzałem w kierunku bawiących się nieopodal dzieci. Mój wzrok nie utkwił jednak w gąszczu małolatów zbyt długo, bowiem moją uwagę skupiła jedna z kobiet zajmująca się pociechą. Była po prostu piękna. Niewysoka, szczupła, zgrabna, ubrana w krótkie szorty, które w niewulgarny sposób
odkrywały jej niesamowicie zgrabne nogi. Od razu się mi spodobała. Zabrakło jednak jakiegoś kontekstu. Nie jestem zwolennikiem bezpośredniego podejścia, zwłaszcza gdy nie widzę zainteresowania ze strony kobiety.

Poza tym mam spory lęk, że panna jest zajęta. Nawet jeśli bawi się z dzieckiem na placu zabaw o godzinie 17, nie świadczy to o tym, że nie ma u jej boku żadnego mężczyzny.

I tu kieruję pytania:

- czy to dobry pomysł aby poznawać kobiety z dziećmi na placu zabaw?
- w jaki sposób rozpocząć w takim miejscu rozmowę?
- istnieje jakaś metoda rozpoznania statusu związku kobiety?
- przebywanie na placu zabaw kobiety z dzieckiem o godzinie 17 świadczy o tym, że nie ma obecnie stałego mężczyzny?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak poderwać matkę na placu zabaw?
Lapa90 napisał/a:

- przebywanie na placu zabaw kobiety z dzieckiem o godzinie 17 świadczy o tym, że nie ma obecnie stałego mężczyzny?

A według Ciebie w jakich godzinach można przebywać na placu zabaw z dzieckiem, jak się ma stałego mężczyznę?
Tak pytam na przyszłość, jakbym sobie jakiegoś znalazła, żeby nieporozumień nie było big_smile

3

Jeśli kobieta wychodzi rano na plac zabaw z dzieckiem to wtedy mam w głowie obraz tego, że ojciec jest zajęty. W przypadku godziny 17 to już gryzie się z owym wyobrażeniem gdyż najczęściej ludzie spędzają czas w pracy do 15. A zatem gdyby kogoś miała to by wyszła z nim. Jednak niektórzy wykonują zlecenia do późniejszych godzin, albo zwyczajnie są z kimś umówieni.

4 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-19 17:57:32)

Lapa90 napisał/a:

Jeśli kobieta wychodzi rano na plac zabaw z dzieckiem to wtedy mam w głowie obraz tego, że ojciec jest zajęty. W przypadku godziny 17 to już gryzie się z owym wyobrażeniem gdyż najczęściej ludzie spędzają czas w pracy do 15. A zatem gdyby kogoś miała to by wyszła z nim. Jednak niektórzy wykonują zlecenia do późniejszych godzin, albo zwyczajnie są z kimś umówieni.

A jeśli matka pracuje do 15 i rano ojciec jest z dzieckiem, a ona po powrocie z pracy wychodzi na plac zabaw? A jeśli matka pracuje na 2 zmianę i wychodzi na plac zabaw rano, a ojciec po południu? Nie wspominając o tym, że wcale nie ma obowiązku, że obydwoje rodzice muszą iść z dzieckiem na plac zabaw, jedno np. może w tym czasie robić zakupy...
Serio, nie zawracaj sobie głowy godziną big_smile

5

Poznasz po zapachu. Jak nie zacznie warczeć i lać pianą z ust - wtedy jest wolna i chętna. Serio, serio. Na filmie widziałem. U kolegi. W kablówce. TV nie wierzysz?

Jebłem big_smile

6

Piszecie, że wizyta na placu zabaw kobiety trzymającej za rączkę dziecko nie koniecznie musi oznaczać, że jest wolna. Sugerujecie, iż w tym czasie jej mężczyzna może robić zakupy, albo wykonywać obowiązki w pracy. Ale czy w takim przypadku kobieta nie zaczekałaby na swojego ukochanego?
Poza tym jednak trudno mi wyobrazić sobie scenariusz w którym mężczyzna odmawia kobiecie wspólnego wyjścia z dzieckiem, gdyż woli obejrzeć coś w tv, albo wybiera spotkanie z kolegami.

7

Lapa90 napisał/a:

Piszecie, że wizyta na placu zabaw kobiety trzymającej za rączkę dziecko nie koniecznie musi oznaczać, że jest wolna. Sugerujecie, iż w tym czasie jej mężczyzna może robić zakupy, albo wykonywać obowiązki w pracy. Ale czy w takim przypadku kobieta nie zaczekałaby na swojego ukochanego?
Poza tym jednak trudno mi wyobrazić sobie scenariusz w którym mężczyzna odmawia kobiecie wspólnego wyjścia z dzieckiem, gdyż woli obejrzeć coś w tv, albo wybiera spotkanie z kolegami.

Nie załamuj mnie... Tworzysz scenariusze jak z taniego harlequina. To już kobieta (możliwe, że matka tego dziecka) nie może wyjść się pobawić z dzieckiem sama? Zawsze musi mieć obstawę swojego faceta który rozciąga nad nią piórka jak paw? A co ona, ubezwłasnowolniona? Takim tokiem myślenia to każdy facet sam w supermarkecie z dzieckiem wyrywa panny "na dziecko". Za dużo romansideł się naoglądałeś.

Chcesz się dowiedzieć? Podejdź i zagadaj.

8

Hahahaha, jaki desperat big_smile
Kolego czy ty uważasz, że wszyscy podbijają kartę na zakładzie o 7 rano w fabryce azbestu wink a o 15 odbijają i są później wolni? Załóżmy że facet pracuje w korpo 8-16+powrót do domu. Albo w handlu gdzie w dużym stopniu pracuje się od 9 lub 10 do tej 17,18stej. Mógł też robić w tym momencie milion różnych rzecz które wykluczały pójście z dzieckiem i kobietą na plac zabaw.
Jak chcesz koniecznie mamuśkę wink to w internecie na pewno znajdziesz takie kobietki. Nie musisz czyhać jak wilk  pod placem zabaw na bogu ducha winną kobietę która akurat znalazła się w tym miejscu aczkolwiek nie ze swoim facetem bo po prostu akurat nie mógł.

9

Lapa90 napisał/a:

I tu kieruję pytania:

- raczej trudno na placu zabaw, poznać kobietę bez dziecka.
- np. ładny bobas, mogę zrobić fotkę.
- oczywiście, jak dziecko woła mamo, jest rodzicem, na 99% dziecko ojca ma w 1% do zapłodnienia doszło przez bank spermy od nieznanego dawcy.
- nie, świadczy o tym, że jest lato, ciepło i 17.00 jest idealną porą w tym czasie na zabawę.

Swoją szosą, jak samotny facet kręci się obok, czy po placu zabaw, prędzej pozna Panią w mundurze, niż z dzieckiem. big_smile

10

diana-1971 napisał/a:
Lapa90 napisał/a:

I tu kieruję pytania:

- raczej trudno na placu zabaw, poznać kobietę bez dziecka.
- np. ładny bobas, mogę zrobić fotkę.
- oczywiście, jak dziecko woła mamo, jest rodzicem, na 99% dziecko ojca ma w 1% do zapłodnienia doszło przez bank spermy od nieznanego dawcy.
- nie, świadczy o tym, że jest lato, ciepło i 17.00 jest idealną porą w tym czasie na zabawę.

Swoją szosą, jak samotny facet kręci się obok, czy po placu zabaw, prędzej pozna Panią w mundurze, niż z dzieckiem. big_smile

Pani w mundurze ma też swoje uroki ... ekhm gadżety wink

I wszyscy żyli długo i szczęśliwie big_smile

11

diana-1971 napisał/a:

Albo panie z dziećmi na placu zabaw mają okazję poznać miłych panów w mundurach big_smile wiem, bo przerabiałam, niestety było to akurat przed południem, więc obydwaj panowie byli niestety żonaci big_smile

12

santapietruszka napisał/a:
diana-1971 napisał/a:

Albo panie z dziećmi na placu zabaw mają okazję poznać miłych panów w mundurach big_smile wiem, bo przerabiałam, niestety było to akurat przed południem, więc obydwaj panowie byli niestety żonaci big_smile

Musiałaś być niegrzeczna wink

13

Harvey napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
diana-1971 napisał/a:

Musiałaś być niegrzeczna wink

No oczywiście, przecież po to się chodzi na plac zabaw big_smile

14

Może to niania

15

Lapa90 napisał/a:

.

A dlaczegóż to przebywanie na placu zabaw o 17 miałoby świadczyć o samotnym macierzyństwie? Nie nadążam... jak to wykombinowałeś?

Poznawanie kobiet na placu zabaw to zły pomysł. Najpewniej jest jakiś partner/tatuś dziecka.

16

hahaha...dzieki wam wszystkim Kochani, za te wpisy. Z samego ranca niezly ubaw.
Podobalo mi sie stwierdzenie, ze predzej pozna pania w mundurze, jak bedzie sie w krzakach ukrywal i spogladal na bawiace sie dzieci.
Niezly desperat z ciebie, Autorze.

Podejdz do niej i po prostu powiedz tak:
Masz zgrabne nogi. Tez bym takie chcial miec, ale ich nie mam.
Chcesz loda? (ciastko, cukierka...itp).

jak dostaniesz po ryju, to kogos ma.
jak wezmie cukierka, to jest wolna.

17 Ostatnio edytowany przez robingirl (2016-07-20 10:13:23)

Lapa90 napisał/a:

Jeśli Ci się kobieta podoba, to teoretycznie każde miejsce jest dobre. Szanse może nieduże, ale jakieś są, że trafisz na mamę samotną albo na opiekunkę/ciocię.
Więc próbować można.
Ale ważny jest sposób. Kręcenie się samotnego faceta wokół placu zabaw w dzisiejszych czasach faktycznie bardziej sprzyja poznaniu z paniami w mundurach big_smile
Jedyna moim zdaniem sensowna opcja, to pójście z jakimiś dziećmi znajomych albo ze znajomymi z małymi dziećmi. Wtedy są naturalne tematy do rozmowy.
Dla kreatywnych jednostek znajdą się też inne sposoby (zaczepki "gdzie Pani kupiła taki rowerek, bo chciałbym chrześniakowi sprawić podobny"), ale wymagają trochę luzu w gadaniu i spontaniczności.

Lapa90 napisał/a:

istnieje jakaś metoda rozpoznania statusu związku kobiety?

Oprócz obrączki nie ma żadnych znaków zewnętrznych sugerujących status związku (chyba że na fb wink. Często wychodzi po prostu w rozmowie, że ktoś coś robił z partnerem/narzeczonym, czyli że ma. Pytanie wprost zazwyczaj jest mało skuteczne, bo skąd ma kobieta wiedzieć, czy nie sprawdzasz, bo chcesz ją okraść? 

Lapa90 napisał/a:

przebywanie na placu zabaw kobiety z dzieckiem o godzinie 17 świadczy o tym, że nie ma obecnie stałego mężczyzny?

Dostałeś wystarczająco wyjaśnień, więc nawet nie komentuję smile

18 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-07-20 10:40:20)

jesteś januszem dedukcji!

sorry, nie moglam sie powstrzymac lol

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać matkę na placu zabaw?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024