niska samoocena, problem z konfrontacją i asertywnością u męża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » niska samoocena, problem z konfrontacją i asertywnością u męża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez karola1990 (2016-07-03 22:07:58)

Temat: niska samoocena, problem z konfrontacją i asertywnością u męża

Witam,
chciałabym się Was poradzić i poprosić o polecenie jakichś poradników na tematy asertwności, niskiej samooceny, poczucia niższości i unikania konfliktów konfrontacji, podejmowaniem decyzji, uległością i widzeniu siebie jako osobną ode mnie osobę, która powinna mieć własne poglądy. Mój mąż jako syn osoby z (prawdopodobnym) borderline ma straszne problemy z ww. i ja już naprawdę nie wiem jak mam mu pomóc. Mieszkamy za granicą, więc normalna psychoterapia nie wchodzi w grę, ale zastanawialiśmy się na psychologiem online. Może możecie kogoś sprawdzonego polecić? czy taka terapia przez internet w ogóle ma sens?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: niska samoocena, problem z konfrontacją i asertywnością u męża

Szukalam kiedys psychologa online, nie dzilalo to najlepiej. Odpowiedzi dostawalam po bardzo dlugim czasie, a pisanie wiadomosci to nie to samo co mowienie, nie widac niewerbalnej komunikacji, reakcji danej osoby. Moze jest mozliwosc takiej terapii np przez skype? Mysle ze to mogloby miec wiekszy sens.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » niska samoocena, problem z konfrontacją i asertywnością u męża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024