zazdrość? jak to nazwać? to normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » zazdrość? jak to nazwać? to normalne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez młodyalen (2016-07-02 19:08:39)

Temat: zazdrość? jak to nazwać? to normalne?

Witam, mam pewien problem i chciałbym was się zapytać/poradzić czy to jest normalne, z tego co wiem wiele chłopaków/facetów tak ma a wiec:

Jestem z dziewczyną 4 miesiące, układa nam się dobrze, kłótnie są jak wszędzie tak na prawdę. Jestem drugim facetem mojej dziewczyny i pierwszym z którym uprawiała sex tyle, że jak moja siostra wspomniała o byłym mojej dziewczyny a ta chciała mnie pocałować to aż po prostu mi się rzygać zachciało a z drugiej strony tak mocno chciałem ją pocałować...czy to jest normalne? Wiem ze to nic takiego bo przecież i ja miałem byłe dziewczyny i to o wiele więcej niż ona chłopaków bo jestem jej drugim a pierwszym z którym to robił ale na prawdę po tym jak moja siostra wspomniała o tym jej byłym to aż mi się rzygać zachciała, nie mogę tego ogarnąć, że ktoś kiedyś wcześniej całował tw usta które teraz są dla mnie wszystkim... Jak sobie z tym poradzić? Po prostu mnie to od środka rozsadza, po chwili już normalnie chcę ją pocałować ale jestem dalej zły hmm Nienawidzę jak wspomniała o swoim byłym, nawet tego imienia nienawidzę, bo mnie to wewnętrznie rozbija... Chociaż dopiero wspomniany został 3 raz przez te 4 miesiące w tym raz tylko przez nią...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zazdrość? jak to nazwać? to normalne?

Zostawić dziewczynę w spokoju,może za ten czas dorośniesz do bycia z kimś, dla kogo nie jesteś pierwszy w całowaniu.

3

majkaszpilka napisał/a:

Zostawić dziewczynę w spokoju,może za ten czas dorośniesz do bycia z kimś, dla kogo nie jesteś pierwszy w całowaniu.

Dorosnąć czy nie... Z tego co wiem wiele ludzi ma z tym probem. Nie chce krytyki tylko pomocy...

4 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-02 20:59:09)

Zazdrość?
Tak.
Jak to nazwać?
Zazdrość wsteczna.
Czy to normalne?
Normalne, w sensie zdarza się. Normalnie prowadzi również do rozpadu związków.

Skupiaj się dalej na przeszłości dziewczyny; obrzydzaj ją sobie, bo żyła zanim Cię poznała; pamiętaj zawsze, że miała jakiegoś tam byłego, a niechybnie staniesz się byłym smile
Chyba, że nie o to Ci chodzi, więc w takim razie warto wrócić do teraźniejszości i skupić się na obecnym związku, a nie przeszłych.

5

młodyalen napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Dorosnąć czy nie... Z tego co wiem wiele ludzi ma z tym probem. Nie chce krytyki tylko pomocy...

Tu się nie da pomóc. Nikt za Ciebie nie dojrzeje.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » zazdrość? jak to nazwać? to normalne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024