Napisałem temat z prośbą o poradę rano, o wskazanie kierunku, z pytaniami o tym czy typ mężczyzny taki jak ja może się podobać naturalnie jakiejś kobiecie, czy ma choć fantazje seksualne o takim jak ja i czy jestem skazany na samotność. To wszystko jest prośba ponieważ sobie nie radzę i nie mam odwagi na żywo pytać. Dlaczego zostało to usunięte? W Jaki sposób mam się dowiedzieć tego wszystkiego jak nie z forum kobiet? A nuż poznałbym którąś która chciałaby porozmawiać i poznać się. Nie daliście nam szansy. Rano był 1 wpis i wcale nie była oburzona ta pani.
1 2016-06-27 17:11:58 Ostatnio edytowany przez VKop (2016-06-27 17:21:43)
Twój temat w sposób rażący naruszał Regulamin Forum, którego znajomość i akceptację potwierdziłeś rejestrując się na Netkobietach. Z tego samego powodu, zgodnie z przysługującym nam prawem, został z forum usunięty.
Wyciąg z Regulaminu Forum Netkobiety.pl:
14. Administrator i Moderatorzy mogą zamykać wątki, edytować i usuwać posty (jeżeli naruszają regulamin tego forum, zasady dobrego wychowania i netykiety, przepisy prawa obowiązującego na terytorium RP lub mają charakter działań konkurencyjnych) oraz przenosić je na inne, bardziej odpowiednie podfora. W przypadku rażącego naruszenia Regulaminu użytkownik, może zostać zbanowany bez wcześniejszego ostrzeżenia.
19. Forum nie jest portalem randkowym, więc posty mające charakter "Poznam Panią..." będą usuwane przez Redakcję. (...)
3 2016-06-27 17:31:00 Ostatnio edytowany przez VKop (2016-06-27 17:34:20)
Wiedziałem, że ktoś może się przyczepić do tego, ale to jest prawda że chciałbym jakąś poznać jeśli może ukrywa się taka tutaj. Czy nie można się przez forum poznawać? Nie mam gdzie znaleźć kogoś w kogo typie będę, a jestem niestety w typie chyba najmniej przyciągającym kobiety.
Forum pozwala na anonimowość i pisanie prywatnych wiadomości ma sens.
Raz jeszcze powtórzę - NIE jesteśmy forum randkowym. Jeśli taki był podstawowy cel Twojego zarejestrowania się na Netkobietach, to niestety muszę Cię rozczarować - regulamin jest jeden i obowiązuje wszystkich Użytkowników.
Przperaszam, ale nie wytrzymie.
Napisałem temat z prośbą o poradę rano, o wskazanie kierunku, z pytaniami o tym czy typ mężczyzny taki jak ja może się podobać naturalnie jakiejś kobiecie, czy ma choć fantazje seksualne o takim jak ja i czy jestem skazany na samotność. To wszystko jest prośba ponieważ sobie nie radzę i nie mam odwagi na żywo pytać. Dlaczego zostało to usunięte? W Jaki sposób mam się dowiedzieć tego wszystkiego jak nie z forum kobiet? A nuż poznałbym którąś która chciałaby porozmawiać i poznać się. Nie daliście nam szansy. Rano był 1 wpis i wcale nie była oburzona ta pani.
Jako, że ja jestem ta panią o której pisze Autor, to się wypowiem pisemnie.
Szkoda, że podczas pisania mojego długiego posta temat zniknął (chociaż szczerze się nie dziwię), więc napiszę tutaj w skrócie.
Autorze nie byłam oburzona, bo nie miałam powodu, byłam po prostu zniesmaczona Twoimi postami.
Po prostu bądź z nami tutaj, udzielaj się, a przede wszystkim czytaj podobne tematy, może to coś Ci w czymś pomoże.
Mój podstawowy cel to dowiedzieć się czy istnieją kobiety, w których typie mogę być. Słyszałem nie raz, że jedni faceci są do seksu, drudzy do związku, trzeci do kochania. Co o takich jak ja sądzą, czy jestem skazany na samotność. To był główny powód, a jeśli odezwałaby się jakaś która preferuje, to bym był szczęśliwy. Czy to za wiele.
Między szukaniem pomocy a ofertą erotyczno-matrymonialną jest olbrzymia różnica.
9 2016-06-27 17:55:30 Ostatnio edytowany przez VKop (2016-06-27 17:56:14)
Jest, ale co mam zrobić jeśli jestem trochę wbity w ziemię? Napisalem wprost, że gdyby była taka kobieta to chciałbym z nią się poznać.
Uznałem, że jedyna forma ratunku to forum które skupia dużo kobiet i nie muszą pokazywać zdjęć jak na portalach. Że powiedzą całkowitą prawdę o mnie. Liczyłem na choć jedną kobietę, która stoi za takimi jak ja i nie uznaje że nie powinienem istnieć. Na perełkę.
Jest, ale co mam zrobić jeśli jestem trochę wbity w ziemię? Napisalem wprost, że gdyby była taka kobieta to chciałbym z nią się poznać.
Uznałem, że jedyna forma ratunku to forum które skupia dużo kobiet i nie muszą pokazywać zdjęć jak na portalach. Że powiedzą całkowitą prawdę o mnie. Liczyłem na choć jedną kobietę, która stoi za takimi jak ja i nie uznaje że nie powinienem istnieć. Na perełkę.
No to napisałam Ci prawdę przed chwilą.
Zostań z nami, czytaj, udzielaj się.
Tylko błagam nie pisz takim tonem jakim były Twoje posty, w Twoim zamkniętym temacie.
To nie jest portal randkowy, ani matrymonialny.
Nie jest to też miejsce, które powstało po to, by dowartościowywać zakompleksionych facetów.
Jak masz problem ze sobą, to idź do psychologa/psychiatry.
12 2016-06-27 18:05:01 Ostatnio edytowany przez VKop (2016-06-27 18:09:22)
No to napisałam Ci prawdę przed chwilą.
Zostań z nami, czytaj, udzielaj się.Tylko błagam nie pisz takim tonem jakim były Twoje posty, w Twoim zamkniętym temacie.
Forum czytałem pobieżnie, ale jeszcze mocniej obniża mi to pewność siebie. Czytam jak kobiety uganiają się za kompletnie innymi niż ja, który mam zbyt dużo serca i za wiele jak to koleżanka niżej napisała kompleksów. Tego żaden psycholog nie wyleczy. Nie zmieni magicznie tego, że kobiety będą lepiej mnie postrzegać. Chciałem tylko znać opinie i liczyć na szczęście, że pojawi się amatorka takich jak ja, albo rady jak uwypuklić zalety będąc kimś takim, by zwiększyć swoje szanse u kobiet.
To trochę bolesne widząc jak działają związki i utwierdza w przekonaniu, że moje istnienie nie ma sensu. Jedyne co mogę dostać to zniesmaczenie moją osobą, albo wyśmiewanie, czy obrażanie. Przyzwyczaiłem się, więc negatywne komentarze nie robią na mnie wrażenia.
Jakim tonem pisałem? Chciałem być miły i docenić kobiety.
W związku z tym, że odpowiedź na pytanie zadane w pierwszym poście została udzielona, tym samym temat został wyczerpany, decyzją Redakcji wątek zostaje zamknięty.