Seks, nuda i kochanek czyli co ze mną nie tak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks, nuda i kochanek czyli co ze mną nie tak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Seks, nuda i kochanek czyli co ze mną nie tak?

Hej dziewczyny :-P na wstępie chciała bym się przywitać, jestem nowa na waszym forum ale mysle ze zagoszcze tu na dłużej. Niestety przychodze do was by szukac rady i rozwiazania mojego problemu. Jestem szczesliwą żoną, matką 6 letniego Kubusia, kobietą pracującą i silną. Z moim preclem jesteśmy już 8 lat razem i szczerze powiem że jest mi dobrze w tym związku. smile)) No ale...

Przechodzac do sedna. W maju tego roku na firmowej imprezie integracyjnej poznalam Marka. Jest dużo młodszy ode mnie (ja mam 32 lata, on zaledwie 21) i pracuje jako dostawca dla naszej apteki. Pierwsze spojrzenie, pierwszy dotyk i straciłam głowę. Wiecie jak to jest kiedy z jakichś dziwnych i niezrozumiałych powodów nagle ogarnia cie uczucie totalnego podniecenia i zafascynowania. Wstyd mi przyznac ale poczulam sie jak bym znowu byla w liceum :PPP. On chyba tez zobaczyl ze nie jestem mu obojetna bo podczas nastepnej dostawy znowu mnie dotknal w ten sam sposob i zaprosil na kawe. Jako ze tego dnia mój precel wędkował z kolegami to nie myśląc długo zgodziłam się. Marek przyjechal po mnie swoim motocyklem. Co tu dużo mówić- wylądowaliśmy w łóżku i tu jest główna oś mojego tematu. To nie byl zwykly seks. Nie wiem gdzie on sie nauczyl takich rzeczy ale po wszystkim nie moglam dojsc do siebie. Po prostu Oh Wow! Bylo wszystko o czym kazda z nas marzy- milosc francuska, klasyczna, nawet grecka! Nie pytal mnie o nic, po prostu bral jak swoja seksualna niewolnice!
Nie zrozumcie mnie zle, moj precelek to kochany misio. Zapewnia mi godne warunki, niczego mi ani dziecku nie brakuje ale w temacie seksu jest kompletnie nudny. Nie mam ochoty wspolzyc z kims takim. Kiedys w przyplywie szczerosci zapytalam czy nie marzyl migdy by zwiazac kobiete i brac ja ostro od tylu w zakazaną dziurkę to powiedzial ze nie jest dewiantem i musial by sie z tego spowiadac sad(((.

Dziewczyny co robic? Nie rzuce przeciez calego przez tak wiele lat budowanego zwiazku dla tego mlodzienca (w końcu mam dziecko!!!) ale z drugiej strony jestem jeszcze mloda i nie moge zyc bez seksu a moj maz w ogole mnie nie pociaga!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks, nuda i kochanek czyli co ze mną nie tak?

Kolejne prowo.
Tym razem troszkę "zgrabniejsze"  big_smile

Zobaczmy,ile nowych nickow sie pojawi.  tongue

Mnie najbardziej interesuje marka motocykla. Od tego zależy rozwiązanie Twojego problemu.

4

W rolach głównych występują:
Młoda- matka, żona i kochanka w jednym.
Misio-Precel, kochany, daje stabilizacje, ale kiepski w łóżku.
Młody, nieznajomy smarkacz, ale boski w łóżku.

Weź Ty sobie wsadź do tyłka wibrator i po sprawie.
Aha i nie zapomnij ten wibrator włączyć.

5 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-06-22 21:11:27)

Droga Autorko
Powiedz swojemu Precelkowi, że masz kochanka, a może jak ci przypieprzy w ten durny łeb wystarczająco mocno to się parę rzeczy poustawia

Widać wakacje się zaczynają

6

To pewnie prowokacja, sam język tego posta na to wskazuje, jak prowokowanie do ostrych wypowiedzi. Jeżeli jednak to prawda, to faktycznie weź rozbieg i się walnij w głowę. A Twój kochanek pewnie "nauczył się" tego co robi w łóżku na innych naiwnych kobietach.

7

Trollom dziękujemy, nie dokarmiamy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks, nuda i kochanek czyli co ze mną nie tak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024