dziewczyny proszę o radę ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziewczyny proszę o radę ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez emma11 (2016-06-13 23:07:20)

Temat: dziewczyny proszę o radę ...

...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziewczyny proszę o radę ...

emma -napiszę jako facet - to idzie w jednym wiadomym kierunku a Ty w dodatku nie mówisz STOP..

3

Zmieniłabym lekarza.

4

emma11 napisał/a:

spróbuje w skrócie - pracuję w środowisku lekarskim (jestem mężatką od ok.10 lat - wcześniej ponad 5 lat chodziliśmy ze sobą (niestety raczej na papierku...męża prawie wcale nie mam w domu a jak i jest to i tak albo śpi albo sobie wychodzi do kolegów...) ale chodzi mi o to że od kilku miesięcy mam bliższy przyjacielski kontakt z pewnym lekarzem - ginekologiem (może praca no i pasja - jedna z dyscyplin sportowych trochę nas do siebie zbliżyła) ale mam dylemat - mimo tego że od od ok.3 miesięcy już ze mną nie pracuje nadal mamy ze sobą kontakt mailowy i telefoniczny - sporadycznie...Od pewnego czasu czuję że stał się dla mnie kimś więcej i nie wiem co z tym fantem zrobić (nie wiem co myśleć bo ostatnio gdy byłam u niego po zaległy podpis tak mnie jakoś mierzył - od okolic oczu do ust a może i ciut niżej)...Nawet ostatnio był temat że wyskoczymy gdzieś na ciacho i colę by pogadać...a największym dylematem jest to, że jestem jego pacjentką dłużej niż znam go osobiście i jak mam teraz iść do niego na wizytę kontrolną i usg piersi (masakra) skoro mam bliższy z nim kontakt...no i dwa -  podoba mi się. Co byście zrobiły na moim miejscu ??? Nie mówię tu odrazu o rozwodzie czy jakimś skoku w bok cy rozbijaniu związków...ale nie wiem sama co o tym myśleć ,czy któraś z was była w podobnej sytuacji życiowej???

Pytanie w kwestii formalnej...
Jak On Ciebie mierzył?Zalotnie,z pożądaniem w oczach,czy ze zwykłymi kurwikami?No i gdzie to "ciut niżej" się zatrzymało?Na piersiach,czy poszłooooo ekstremalnie...na "podwozie"?
A co do pracy i pasji...to znaczy co...omawiacie razem cudownie wyglądające waginy,czy procesy leczenia?Kto mówi o rozwodzie...może jakieś wspólne doświadczenie(medyczne)? big_smile

Jak Ty masz takie rozkminy,to zapewne od razu z majtek wyskoczysz...i to raczej nie do badania.Więc po co pytasz?Chcesz się dowiedzieć,czy którejś się to udało i się nie wydało? big_smile
Powiem Ci tylko,że jak to zrobisz,to jutro już każdy będzie wiedział kiedy masz dni niepłodne.Taka solidarność big_smile big_smile
Run dziołcha,run.

5

majkaszpilka napisał/a:

A co do pracy i pasji...to znaczy co...omawiacie razem cudownie wyglądające waginy,czy procesy leczenia?Kto mówi o rozwodzie...może jakieś wspólne doświadczenie(medyczne)? big_smile

Taaak. Wspólne zainteresowania bardzo zbliżają i zmniejszają dystans. Z czasem staje się on mniejszy niż długość. wink

6

Emma, będąc w związku, zdarza się, że kimś się zauroczumy.
To się zdarza.

Ale to co się zrobi z tym zauroczeniem, to już inna bajka.

Jeżeli chcesz być w porządku wobec męża, to jedyne wyjście :
- odciąć się tej znajomości, zmienić lekarza, skończyć korespondencję.

Jeżeli Ci zwisa i powiewa bycie uczciwa, to...
Idź na badanie, potem napisz mu sprawozdanie z uczuć jakich doznawalas w trakcie....
Z pewności skorzysta z okazji.

Skoro już teraz wymowie na Ciebie patrzy....
To nic tylko włożyć trochę pracy nad rozwojem swojego zauroczenia i cieszyć się romansem.

Tylko potem nie płacz, że to jest "silniejsze od Ciebie", bo to będzie nieprawda.

Teraz czas na Twoją decyzję, potem na żniwo tej decyzji.
Z pełną świadomością, wzięciem na siebie odpowiedzialności za nią.

Zakończ małżeństwo a dopiero potem zastanawiaj się co znaczy spojrzenie faceta.
No chyba że chcesz dreszczyk adrenaliny za cenę rozbicia małżeństwa, za cenę krzywdy która możesz wyrządzić.

Twoja decyzja..

7 Ostatnio edytowany przez Il Condottiero (2016-06-13 15:27:59)

emma11 napisał/a:

spróbuje w skrócie - pracuję w środowisku lekarskim

Bez złośliwości ale doprecyzuj. Bo wiesz w środowisku "lekarskim" oprócz lekarzy pracują również salowe, sprzątaczki, etc. Mam Żonę lekarza przez co często imprezujemy w ich gronie więc wiem, że faceci lekarza lubią sobie na boku coś przygruchać dla sportu. wink Nawet jakiejś specjalnej tajemnicy czy zasłony dymnej nie ma. Moim skromnym zdaniem szybko wpiszesz się w ten obraz.

8

Ktos sprawil ze obudzily sie w tobie motyle. Powiem ci tak. Jezeli chcesz to zaczac to sama zadaj sobie pytanie czego oczekujesz od tej znajomosci. Romansu czy czegos wiecej bo uwierz mi ze wejsc w romans jest latwo, gorzej wyjsc. Zadaj sobie pytanie czy obecny partner sprawia ze jestes szczesliwa i czy to ten na zawsze.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziewczyny proszę o radę ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024