Problem z rodzicielką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Problem z rodzicielką

Witam wszystkich. Od paru lat mieszkam z mamą i jej facetem. On nigdy mnie nie tolerował i nigdy za sobą nie przepadaliśmy. Mama niestety ślepo zakochana i przymyka oczy na jego kłamstwa, zdrady, oszustwa i złodziejstwo bo ten dziad się nawet tego dopuszcza. Parę razy miała go zostawić ale go "kocha"a ja nic z tego nie rozumiem. Wczoraj mi oświadczyła ze to koniec i sie wyprowadza (mimo ze w sobote mieli ratować swój "związek") i pyta sie czy wyprowadzam się z nią. Nie chcę z nią mieszkać a na mieszkanie z facetem mimo że on nalega to dla mnie za wcześnie.. I jeszcze słyszę przytyki że to moja wina bo jej facet mnie nie akceptuje bo taka jestem nieznośna.  Z tym że ja mu naprawdę schodzę z drogi.. Jak jestem w domu to się uczę i staram się nie wychodzić z pokoju żeby pana nie urażać swoją osobą..jak mam nią potrząsnąć? Uzależniła się od niego i wiem że póki co wyprowadzka to zły pomysł.. Tyle lat a ona nic z tym nie robi że on mnie obraża, obwinia o wszystko i obgaduje nawet ze swoimi kolesiami mimo że siedzę obok w pokoju i wszystko słyszę.. A dla mojej matki największy problem to to że on jej nie kocha.. Co o tym myślicie dziewczyny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z rodzicielką

echh...." i pyta sie czy wyprowadzam się z nią. Nie chcę z nią mieszkać a na mieszkanie z facetem mimo że on nalega to dla mnie za wcześnie.. I jeszcze słyszę przytyki że to moja wina bo jej facet mnie nie akceptuje bo taka jestem nieznośna."

nie wiem twój facet czy jej? Trochę namieszane smile Słuchaj kobietko ile masz lat?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024