Dziwny facet. Doradzcie ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwny facet. Doradzcie !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez olenka258952 (2016-06-08 07:14:54)

Temat: Dziwny facet. Doradzcie !

zakochałam się od pierwszego wejrzenia w pewnym facecie. Miłość ślepa jest i na początku nie zauważyłam dość mocno istotnych wad. Koleś zaprosił Mnie na pizze, wszytko fajnie leci program z disco polo a On do niech o Mnie ''masakra ale te laski odejebane  '' i ogląda sobie dalej big_smile mimo ze dopiero co jesteśmy w związku. Kolejnym razem pojechaliśmy znów cos zjesc wyszliśmy z restauracji zmierzjąc ku sklepu z alkcholami i kłótnia kto kupi piwo dla mojego chłopaka i jego kolegów gdyż leci walka i Oni beda oglądać i pada tekst mojego chłopaka ''to niech Marta kupi '' zdębiałam. Nie, nie jestem materialistką ! ale w zyciu bym nie umiała tak powiedzieć. Po raz kolejny zaprosił Mnie do restauracji na pizze w ramach czego ja powiedziałam ze kupie wino On ze ok bo i tak juz za duzo wydał.
Co sądzicie o tej sytuacji ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny facet. Doradzcie !

Nie dziwny, tylko skapy, oszczedny, wyrachowany....
Na dluzsza mete to jest meczace.

3

verdad napisał/a:

Nie dziwny, tylko skapy, oszczedny, wyrachowany....

A tam wyrachowany. Za duże słowo na takiego małego człowieczka.
Wsiowy cham z niego (choćby i w mieście mieszkał wink ). Nie doszukujmy się drugiego dna w zachowaniu, które świadczy o zwykłym, pojedynczym dnie tongue
Dno i kilka metrów mułu...

4

olenka258952 napisał/a:

zakochałam się od pierwszego wejrzenia w pewnym facecie. Miłość ślepa jest i na początku nie zauważyłam dość mocno istotnych wad. Koleś zaprosił Mnie na pizze, wszytko fajnie leci program z disco polo a On do niech o Mnie ''masakra ale te laski odejebane  '' i ogląda sobie dalej big_smile mimo ze dopiero co jesteśmy w związku. Kolejnym razem pojechaliśmy znów cos zjesc wyszliśmy z restauracji zmierzjąc ku sklepu z alkcholami i kłótnia kto kupi piwo dla mojego chłopaka i jego kolegów gdyż leci walka i Oni beda oglądać i pada tekst mojego chłopaka ''to niech Marta kupi '' zdębiałam. Nie, nie jestem materialistką ! ale w zyciu bym nie umiała tak powiedzieć. Po raz kolejny zaprosił Mnie do restauracji na pizze w ramach czego ja powiedziałam ze kupie wino On ze ok bo i tak juz za duzo wydał.
Co sądzicie o tej sytuacji ?

Zawsze zastanawiam się,co kobiety/dziewczyny widzą w takich burakach?

Na marginesie Autorko...nie żebym się czepiała,ale co Ty studiujesz/studiowałaś,bo robisz takie błędy,że aż oczy bolą.

5 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-06-08 09:22:27)

majkaszpilka napisał/a:

Myślę, że  powodów może być kilka. Ja zwróciłam uwagę na ten sznyt i blichtr, którym otoczył swoją wybrankę. Zabrał ją dwukrotnie do „restauracji” z pizzą, aby przy blasku świec mogli wsłuchać się w dicho i oglądnąć teledyski z „odjebanymi laskami”. Rzuca się tu w oczy czar języka i poezja wypowiedzi. Co więcej te inteligentne puenty: „to niech Marta kupi”. W dodatku feminista pełną gębą i świadomy ekonomicznie inwestor uznał, że podzielą się kosztami pobytu w „restauracji”: Marta kupi wino, bo on za dużo już wydał...
Po przeczytaniu pierwszego postu moje serce szybciej zabiło... Czemu ja nie mogę trafić na taki ideał!

6

Ile Ty masz lat? 16?

Albo jesteś średnio rozgarnięta albo masz syndrom sztokholmski.
Ja tam nie wiem, na moje to normalna kobieta by zasadziła szpica w dupę takiemu burakowi.

7

Klio napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Myślę, że  powodów może być kilka. Ja zwróciłam uwagę na ten sznyt i blichtr, którym otoczył swoją wybrankę. Zabrał ją dwukrotnie do „restauracji” z pizzą, aby przy blasku świec mogli wsłuchać się w dicho i oglądnąć teledyski z „odjebanymi laskami”. Rzuca się tu w oczy czar języka i poezja wypowiedzi. Co więcej te inteligentne puenty: „to niech Marta kupi”. W dodatku feminista pełną gębą i świadomy ekonomicznie inwestor uznał, że podzielą się kosztami pobytu w „restauracji”: Marta kupi wino, bo on za dużo już wydał...
Po przeczytaniu pierwszego postu moje serce szybciej zabiło... Czemu ja nie mogę trafić na taki ideał!

I w takich właśnie momentach,mam ochotę na użycie słów powszechnie uznanych z wulgarne.
Trochę je zatem oszlifuję...

Rozwaliłaś mnie Klio http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif

8

majkaszpilka napisał/a:

Rozwaliłaś mnie Klio http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif

Gwoli ścisłości odpowiadam za trwały, czy nietrwały uszczerbek na zdrowiu? wink

9

Bez obaw Klio,mnie już bardziej nie da rady.... "popsuć" big_smile
Znowu grzecznie napisałam,postęp big_smile

10

majkaszpilka napisał/a:

Znowu grzecznie napisałam,postęp big_smile

A jednak! Popsułam! lol

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwny facet. Doradzcie !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024