Zaakceptować czy zerwać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaakceptować czy zerwać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Zaakceptować czy zerwać?

Hej smile
Proszę o poradę, bo sama nie wiem, co zrobić.
Od tygodnia słyszę, że ma zaliczenia w przyszły weekend, ważne egzaminy itd. Odzywa się raz na 3 dni i to w zasadzie nie dlatego, że chce, tylko zazwyczaj to ja mam sprawę. :x

Wymawia się, że się uczy, ale tu gdzieś go ktoś wkręcił w remont, przeprowadzkę... na wszystko ma czas, tylko jakoś dla mnie niekoniecznie. Nic tylko na niego czekam. Ma do mnie 20 min a widujemy sie raz na 1,2 tygodnie. sad Nie wierzę, że jest taki zarobiony, że nie ma czasu na głupi sms albo 20 min rozmowy przez tel.

Czy tylko mi się wydaje, że tylko się zasłania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaakceptować czy zerwać?

Widywać się raz na 1 lub 2 tygodnie mając do siebie 20 minut spaceru?

A ty na pewno jesteś z nim w związku czy może tylko się kumplujecie? Bo na związek to dla mnie nie wygląda...

3

Myślę,że nie do końca jest szczery.
Może nie zależy mu tak jak Tobie a nie potrafi się określić.
Postaw sprawę jasno a na pewno się przekonasz - odp może być dla ciebie mniej lub bardziej miła czy też satyfakcjonująca ale na pewno będziesz wiedziała na czym stoisz
Powodzenia!

4

Ten chlopak traktuje cię olewająco, a częstotliwosć waszych spotkań zależy od tego czy ma on chęć spuścić sobie z krzyża, czy nie. Potrzeby bliskości (nie myl bliskości z czułością, jakiej pewnie doświadczasz z nim w łózku) z tobą on na pewno nie ma.
Masz dwa wyjścia. Możesz zakończyć tę szopkę, jesli nie odpowiada ci bycie workiem na spermę dla jakiegos cwaniaka, któremu pomerdało sie we łbie (niech on znajdzie inną frajerkę) albo czekać cierpliwie aż on ewentualnie się rozkręci i nakręci na twoim punkcie (czekaj tatka latka).
Szanuj się dziewczyno i nie upieraj sie na tego faceta. Nie warto tracić czasu na kogoś, kto nie ma czasu dla ciebie. Na pewno sa inne, dla ktorych on czas chętnie znajdzie- ty nie jesteś dla niego az tak atrakcyjną dziewczyną, by on miał potrzebę bliskości z toba.
Wycofaj sie z tej znajomości- taka jest moja rada.

5

Zwolnili go w pierwszy dzień po przyjściu z L4 sad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaakceptować czy zerwać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024