Witam.
Znacie jakieś fajne miejsce w Polsce które warto zobaczyć dobre na wypoczynek z koleżanką latem. Mamy zamiar pojechać razem na wycieczkę 1-3 dniową. Jakie miejsca polecacie?
1 2016-05-15 16:52:57 Ostatnio edytowany przez imienko94 (2016-05-15 18:02:43)
Hej, a interesują Cię jakieś konkretne rejony? Na taki krótszy wypad to ciężko jechać np. na drugi koniec Polski. Osobiście bardzo lubię Beskid Sądecki, w szczególności Muszynę. Są tam piękne tereny spacerowe, dużo obiektów sportowych, baseny otwarte, świetny Aquapark (w hotelu Klimek bodajże), nietrudno trafić na przyjemną knajpkę z regionalnym jedzeniem. Na wypad z koleżanką jak znalazł
To zależy czy jesteście typami wypoczynkowymi czy aktywnymi. Ja polecam Tatry i Jurę Krakowsko-Częstochowską, ale tak jak napisała @Blue_bird - jeśli mieszkasz gdzieś na północy, to te rejony nie wchodzą w grę na tak krótki wypad.
Co powiesz na morze? Jesli lubicie relaks na plazy i spokoj w okolicy to chyba jest to lepsze wyjscie niz gory ja moge z wlasnego doswiadczenia polecic krynice morska. w hotelu continental macie nawet basen na ewentualne pochmurne dni :PPP
Ja jak zawsze polecam góry połączone z wodą
Uwielbiam wyjazdy z moimi przyjaciółkami. W ramach wieczoru panieńskiego, pojechałyśmy do SPA w Muszynie. Góry, cisza, spokój, piękny hotel, w którym oferowano mnóstwo zabiegów. Byłyśmy tam na wiosnę, bo latem wesele. Moja skóra po zimie była bardzo wysuszona. Zabiegi o dziwo pomogły w nawilżeniu i ujędrnieniu szczególnie ud