Młoda mama na pełen etat, blogowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Młoda mama na pełen etat, blogowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Młoda mama na pełen etat, blogowanie

Witajcie, postanowiłam dodać tu ten post, ponieważ wydaje mi się, że często piszą tu młode dziewczyny. Zaczynając od początku urodziłam swoją córkę w wieku 17 lat, dziś mam już 20, ale pamiętam jak samotnie potrafi czuć się taka młoda dziewczyna, gdy nie ma wsparcia. Jak bardzo potrzebuje rozmowy z kimś kto zrozumie. Parę miesięcy temu wyjechałam z chłopakiem i córką do Niemiec i zostałam autentyczną kurą domową. smile Jak każdy jednak czasem potrzebuje kontaktu z drugim dorosłym człowiekiem, a teraz także z rodakami. Postanowiłam założyć blog, gdzie właśnie na temat młodego macierzyństwa będę się wypowiadać i pokaże, że mówienie o nastoletnich mamach jako tych złych nie jest prawdą i potrafimy być wspaniałe w tej roli. Mam nadzieję, że ze chcecie zajrzeć i podzielić się opinią. Na blogu również podany jest kontakt do mnie, więc jeśli któraś z Was jest właśnie młodą mamą albo jeśli znasz takie dziewczyny to chętnie wysłucham i w miarę możliwości pomoge, odpowiem też na pytania. A może wpadnie Wam do głowy, o czym powinnam albo warto napisać. Koniecznie piszcie, a może znacie albo same prowadzicie blogi na ten temat i podzielicie się linkami?

Adres bloga na moim profilu, serdecznie zapraszam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Młoda mama na pełen etat, blogowanie

Planowalas dziecko??

3

A w jakim regionie Niemiec mieszkasz? Ja tez mieszkam w Niemczech i 3 tyg temu urodzilam synka.

4

no w takim wieku to raczej nie planowała. urodziła jak miała 17 lat, więc musiała być wpadka w wieku 16 lat..

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Młoda mama na pełen etat, blogowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024