Stulejka u mężczyzny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Stulejka u mężczyzny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Stulejka u mężczyzny

Mam być może bardzo nietypowe pytanie, ale postanowiłem je zadać na forum dla Pań, bo mało gdzie znajdę jakąś konkretną odpowiedź na poważne pytanie, a większość mężczyzn niestety nie patrzy na pewne sprawy trzeźwym okiem. Ale do rzeczy.
Kilka miesięcy temu poznałem kobietę mieszkającą ode mnie parędziesiąt kilometrów dalej, ona studiuje w moim mieście i do tej pory spotkaliśmy się 3 razy. Nocą lubimy pobudzać wzajemnie swoją wyobraźnię, zresztą każdy doskonale wie o co chodzi, zresztą erekcja często dotyka mnie i przy spotkaniach z nią.
Za 2 miesiące mam zabieg usunięcia stulejki, niestety. I tutaj pojawia się mój problem i proszę Was o poradę.
Czy mówić o czymś takim swojej kobiecie, zważywszy na tak krótki okres naszej znajomości czy po prostu to przemilczeć, a jeśli tak to czy są jakieś sprawdzone sposoby na uniknięcie erekcji, bo niestety przez okres jakiegoś miesiąca będę musiał być "w spoczynku", że tak to ujmę.

Będę ogromnie wdzięczy za każdą poradę za co z góry dziękuję!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stulejka u mężczyzny

To planujesz przez te najbliższe 2 miesiące uprawiać z nią seks - będziecie się widywać czy coś? Bo jeśli nie, to po co poruszać temat?

3

Monoceros napisał/a:

To planujesz przez te najbliższe 2 miesiące uprawiać z nią seks - będziecie się widywać czy coś? Bo jeśli nie, to po co poruszać temat?

Seksu nie, ale widywać się z nią mam zamiar przynajmniej raz w tygodniu i tutaj jest ten problem, bo jednak pewne "funkcje ciała" działają samoczynnie, a ten miesiąc po zabiegu muszę niestety przewegetować bez erekcji.

4

Czyli chcesz jej powiedzieć, że nie możesz mieć wzwodu i by ona nie prowokował Twojego ciała do takowego?;)

5

da.vinci01 napisał/a:

Czyli chcesz jej powiedzieć, że nie możesz mieć wzwodu i by ona nie prowokował Twojego ciała do takowego?;)

Dokładnie tak! smile

6

Chyba za dużo myślisz. Żeby uniknąć wzwodu przez miesiac to musiałbyś zamknąć sie w ciemnej piwnicy, zajmować czymś, co wszystkie myśli angażuje i jeszcze snu unikać, bo co zrobisz jak Cię nocna erekcja zaskoczy? big_smile
Chyba oprócz bólu to Ci te wzwody niczym poważniejszym nie grożą. Więc nie musisz mówić przed czasem, jeśli okaże się to faktycznie problemem to wtedy poprosisz grzecznie dziewczątko, żeby się trzymało z daleka i wyjaśnisz powody.
Są też chemiczne specyfiki na powstrzymanie erekcji (a może popędu ogólnie?), ale o nie musiałbyś popytać lekarza.

7

vinnga napisał/a:

Chyba za dużo myślisz. Żeby uniknąć wzwodu przez miesiac to musiałbyś zamknąć sie w ciemnej piwnicy, zajmować czymś, co wszystkie myśli angażuje i jeszcze snu unikać, bo co zrobisz jak Cię nocna erekcja zaskoczy? big_smile
Chyba oprócz bólu to Ci te wzwody niczym poważniejszym nie grożą. Więc nie musisz mówić przed czasem, jeśli okaże się to faktycznie problemem to wtedy poprosisz grzecznie dziewczątko, żeby się trzymało z daleka i wyjaśnisz powody.
Są też chemiczne specyfiki na powstrzymanie erekcji (a może popędu ogólnie?), ale o nie musiałbyś popytać lekarza.

Prócz bólu może i nie, ale szwy będą mogły puścić czy coś w ten deseń (tak czytałem przynajmniej) i po prostu tego się tutaj boję, że będę ponownie musiał jechać na zakładanie nowych i znowu miesiąc "w plecy".
Na nocne wzwody właśnie chciałem popytać lekarza jak się z nim spotkam, bo podobno są właśnie na to jakieś jak to pięknie ujęłaś "specyfiki". smile
Ewentualnie myślę jeszcze by spotykać się w grupie ona ze mną i dajmy na to mój kumpel ze swoją żoną, których ona nie zna, co poniekąd pewnie krępowało by ją w kwestii jakichś czułości.

8

Popytaj lekarza, na pewno nie jesteś pierwszą osoba, która może mieć taki problem. Zapewne są jakieś środki zapobiegawcze. A gdyby jednak dziewczyna była przekonująca, to zawsze możesz jakoś to wyjaśnić, nie wdając się w szczegóły. Spotykanie się w gronie znajomych to też jakieś rozwiązanie.

9 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-05-09 18:05:39)

Mój mąż miał zabieg leczenia za krótkiego wędzidełka, byliśmy już razem, szybko się dowiedziałam bo wspomniał że był zapisać się do szpitala a ja oczywiście chciałam wiedzieć co się dzieje, najpierw tylko wspomniał że wada wrodzona, ale potem dowiedziałam się też reszty, ja byłam zadowolona że wiem, obiecałam że wtedy specjalnie przyjadę do niego żeby się nim opiekować, ale tak się akurat stało że jednak już razem mieszkaliśmy, to ja opatrywałam ranę, smarowałam antybiotykiem i byłam szczęśliwa że mogę mu pomóc. Seks uprawialiśmy równo po dwóch tygodniach, zależy jak szybko ranka się zagoi i jak szybko rozpuszczą się szwy. Oba zabiegi są dość podobne. Dla mojego męża wzwody nie były bolesne. Erekcji raczej nie unikniesz, same nocne i poranne wzwody wink Od samego wzwodu szwy Ci nie pękną.

10

Małpa69 napisał/a:

Mój mąż miał zabieg leczenia za krótkiego wędzidełka, byliśmy już razem, szybko się dowiedziałam bo wspomniał że był zapisać się do szpitala a ja oczywiście chciałam wiedzieć co się dzieje, najpierw tylko wspomniał że wada wrodzona, ale potem dowiedziałam się też reszty, ja byłam zadowolona że wiem, obiecałam że wtedy specjalnie przyjadę do niego żeby się nim opiekować, ale tak się akurat stało że jednak już razem mieszkaliśmy, to ja opatrywałam ranę, smarowałam antybiotykiem i byłam szczęśliwa że mogę mu pomóc. Seks uprawialiśmy równo po dwóch tygodniach, zależy jak szybko ranka się zagoi i jak szybko rozpuszczą się szwy. Oba zabiegi są dość podobne. Dla mojego męża wzwody nie były bolesne. Erekcji raczej nie unikniesz, same nocne i poranne wzwody wink Od samego wzwodu szwy Ci nie pękną.

Wielkie dzięki za przykład z życia! W takim razie nie będę jej w to angażował, może kiedyś się o tym dowie... zobaczymy. wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Stulejka u mężczyzny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024