Witam, może jest ktoś z Bydgoszczy? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, może jest ktoś z Bydgoszczy? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Witam, może jest ktoś z Bydgoszczy? :)

Witam wszystkich wink
Mam 26 lat, jestem z Bydgoszczy i chętnie poznam jakąś koleżankę, z którą będę mogła wyjść na spacer (uwielbiam długie spacery), czy na zakupy i pogadać o bzdurach. Chętnie wysłucham Twoich problemów, czy udzielę rady.
Uwielbiam czytać romanse fantasy, oglądać anime i mam bzika na punkcie zwierząt a w szczególności kotów, natomiast nie lubię dzieci. Nie piję, więc nie pójdziesz ze mną do pubu ani na imprezę. 
Zapraszam do konwersacji wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam, może jest ktoś z Bydgoszczy? :)

Hej smile jestem z Grudziądza ale często bywam w Bydgoszczy , chętnie Cię poznam smile

3

Hejka, jestem z Bydgoszczy! Czekam na kontakt smile

4

Hej. Ja też szukam jakieś koleżanki, bo czuje się bardzo samotna. Mam 25 lat i jestem z Bydgoszczy. Też nie lubię alkoholu, uwielbiam wszystkie zwierzęta.  Brakuje mi kogoś na babskie pogaduchy, spotkania, wypicia razem kawy czy herbaty.
Jeśli któraś byłaby zainteresowana, prosze o kontakt tutaj na forum lub prywatnie.

5

Ja jestem z Grudziądza ... ale może mnie przygarniecie? big_smile chętnie poznam smile

6

Hej, szukam koleżanki z Grudziądza. Najlepiej w wieku 25 lat w górę, bo sama zaliczam się do tej grupy wink Zostałam praktycznie sama, koleżanki mają już bobasy... Chciałabym poznać dziewczynę z którą wyskoczę na pogaduchy, na kawę itp.

7

Ja też jestem z Grudziądza, może się poznamy?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, może jest ktoś z Bydgoszczy? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024