Związek po tygodniu... Dziwne uczucie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Związek po tygodniu... Dziwne uczucie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez magaz5 (2016-05-05 17:42:43)

Temat: Związek po tygodniu... Dziwne uczucie

Witam.
Jestem tydzień po rozstaniu z dziewczyną z którą byłem 9 miesięcy.
Od 2 tygodniu się coś psuło, już nie mogłem wytrzymać jak mnie traktowała itd.

W trakcie tego związku miałem przyjaciółkę, którą znałem już od roku, kontakt odnowił się miesiąc lub nawet 2 miesiące temu.
Teraz właśnie ta moja przyjaciółka jest moją dziewczyną.

Jednak od kiedy z nią jestem (2-3) dni to nachodzą mnie myśli czy to nie za szybko, ale co gorsza myśli mam takie typu "czy może powinienem mieć wcześniej przerwę z miesiąc albo 2 i zająć się wtedy sobą ? "
Z tą dziewczyną którą teraz jestem jest mi bardzo dobrze, ale czegoś mi brakuje hmm

Jest o wiele milsza od ex, troskliwa i można z nią porozmawiać na wszystkie tematy.

Bardzo ją kocham i tak samo ona mnie i nie chce abyśmy mieli przerwę czy rozstanie przez to co czuję hmm

Może po prostu muszę przeczekać i takie myśli mi miną ?

Po prostu czuje w sobie coś takiego, że nic nie zrobiłem dla siebie hmm

Moja ex była władcza, zawsze mną dyrygowała i nie pozwalała być sobą w 100% (nie mogłem robić połowy rzeczy albo nawet o nich mówić.

Z dziewczyną z którą jesteś nie mam takiego problemu, jest strasznie kochana i pozwala mi na wszystko jednak jeśli widzę, że coś jej nie pasuje to wstrzymuje się i nie robię tego skoro widzę, że jest zła lub smutna hmm

Może jestem przyzwyczajony, że jeśli z ex nie byłem sobą to z nową dziewczyną też tak mam ? sad I dlatego moje myśli mówią mi żebym zrobił coś dla siebie hmm

Aczkolwiek nie chce psuć mojego dotychczasowego nowego związku bo jest mi w nim super.

Co mam zrobić ?
Po prostu poczekać, aż takie myśli miną i nadal cieszyć się moim nowym związkiem ?

Dziękuję za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-05-05 17:33:00)

Odp: Związek po tygodniu... Dziwne uczucie

Jezu..............
Przyjaciółka od roku z przerwami i z którą jesteś od dwóch dni w związku i Ją kochasz.

Niektórzy to naprawdę powinni się dowiedzieć o znaczeniu niektórych słów.

3 Ostatnio edytowany przez WaltonSimons (2016-05-05 17:42:49)

magaz5 napisał/a:

Po prostu czuje w sobie coś takiego, że nic nie zrobiłem dla Sb hmm

I dlatego moje myśli mówią mi żebym zrobił coś dla Sb hmm

Chcesz zostać Tajnym Współpracownikiem? SB nie istnieje od 1990 tongue

(nie pisz w poke-języku na forach internetowych)

4

WaltonSimons napisał/a:
magaz5 napisał/a:

No też fakt, stare przyzwyczajenie, zmieniam big_smile

5

To dobrze smile

Generalnie to zastosowałeś metodę "klina" - a ona ma to do siebie, że... jest kiepska.

6

Co masz na myśli ?

Zgadzam sie z Krejzolka. Nie za szybko?
A metoda klina, jak pisze WaltonSimons jest bardzo kiepska. Wiem, bo przerabialam. Mozna naprawde skrzywdzic ta osobe, ktora ma byc tym "plasterkiem".

8

Girl_full_of_dreams napisał/a:

Zgadzam sie z Krejzolka. Nie za szybko?
A metoda klina, jak pisze WaltonSimons jest bardzo kiepska. Wiem, bo przerabialam. Mozna naprawde skrzywdzic ta osobe, ktora ma byc tym "plasterkiem".

Ale właśnie nie chce jej skrzywdzić hmm Od pewnego czasu coś do niej czułem i nie mam zamiaru z nią niszczyć relacji.
Nie myślę o niej, że jest pocieszeniem.

Nachodzą mnie tylko myśli, że będąc z nią, nie znajdę czasu dla Siebie tak jak z byłą dziewczyną hmm

Z nową dziewczyną strasznie chce być, ale mam to dziwne uczucie, że chciałbym się wyszaleć. hmm

9

Nie odebrałam tego tak jak niektórzy, że to Twój klin, czyli sposób na zapomnienie o tamtej.
Przecież z tego co autor napisał, wynika raczej, że tamtą rzucił dla tego nowej.  smile

Co do miłości... Skoro to jego dawna przyjaciółka i mają intensywny kontakt od 2 mscy, to może rzeczywiście ją kochać, czemu nie?

Jednak nie bardzo potrafię wczuć się w Twój problem, autorze. Skoro ta nowa pozwala Ci na wszystko, to dlaczego nie możesz szaleć?

10

WaltonSimons napisał/a:
magaz5 napisał/a:

Hahaha jak to przeczytałam tak jak zasugerowałeś Walton, to nie mogłam powstrzymać się od śmiechu big_smile big_smile big_smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Związek po tygodniu... Dziwne uczucie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024