nieodpowiedzialna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: nieodpowiedzialna

witam, mam pewien problem, który nie daje mi spokoju. Do niedawna byłam dziewica, a wiec sprawy seksualne nie są mi dobrze znane. Kilka dni temu na imprezie, po alkoholu doszło do zbliżenia między mna a pewnym mężczyzna. To był moj 23 dzień cyklu (mam regularne 29 cykle). Czy szansza na zajście w ciąże jest spora? Za 5 dni spoiedziwam się miesiączki, jeśli przyjdzie to mogę miec pewnośc że w ciązy nie jestem? Dziękję za porady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nieodpowiedzialna

Nie dość że po alkoholu dostajesz małpiego rozumu i rozkładasz togi, to jeszcze dajesz się spuścić kolesiowi w sobie...

3

janek82 napisał/a:

Nie dość że po alkoholu dostajesz małpiego rozumu i rozkładasz togi, to jeszcze dajesz się spuścić kolesiowi w sobie...

Ostro tongue

No ale słuszny komentarz,co tu więcej gadać.

4

Janek, może i masz rację, masz prawo tak mnie osądzić. Prosiłam tylko o wsparcie i radę. Wierz mi, że najgorszy osąd i ocenę otrzymałam od samej siebie. Pozdrawiam

5 Ostatnio edytowany przez janek82 (2016-05-03 14:11:59)

Plemniki mogą w pochwie przeżyć do pięciu dni, także sobie policz.

Szanuj się kobieto na przyszłość...

Swoją drogą nienawidzę gnoji, co to czekają jak hiena aż kobieta się upije żeby dobrać się jej między nogi.
Potem taki debil dumnie rozpowiada kolegom jaki to nie jest z niego kozak i psuje opinię dziewczyny,

6

Troll jak nic. 24 lata dziewica, a potem się puszcza na imprezie. No way :-D

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024