Jak się ruszać w pozycji na jeźdźca? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak się ruszać w pozycji na jeźdźca?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Jak się ruszać w pozycji na jeźdźca?

Hej,

Jestem ciekawa Waszych doświadczen jeżeli chodzi o pozycję na jeżdzca jak się ruszać aby osiągnąć orgazm i sprawić swojemu partnerowi mega przyjemność ?,
Ja się poruszam na jeżdzca na razie tylko góra dół a może Wy macie jakieś urozmaicenia w tym temacie ?,

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się ruszać w pozycji na jeźdźca?

gora dol to dla niego. dla siebie to do przodu i do tylu bez unoszenia miednicy w pionie (najwyzej łukiem wypychajac mednice w przod),  dociskajac spojenie lonowe tak, zeby przy okazji pobudzac lechtaczke.

gora-dol jest meczaca i malo atrakcyjna dla kobiety. To moze byc zabawne tylko jako finisz big_smile

3

Spróbuj na jeźdźca tyłem do partnera. Będzie  miał takie widoki, że oszaleje smile

4

Kaja74 napisał/a:

Spróbuj na jeźdźca tyłem do partnera. Będzie  miał takie widoki, że oszaleje smile

Tylko jeśli ma ładną pupę, nie czarujmy się.. wink

5

Kaja74 napisał/a:

Potwierdzam - taki widok przyprawia o zawroty głowy;). Wielu facetów lubi patrzeć jak penis wchodzi w pochwę i to ich podnieca więc nie polecane dla krótkodystansowców;)

6

Elle88 napisał/a:

Nic ująć nic dodać....

"She squats" to podstawa. big_smile

7

Dobrze piszą, polać im! smile

Ruchy góra- dół są dobre jeśli chcesz mieć żelazne uda i pośladki big_smile Cellulit też się dość dobrze spala no i wewnętrzna część ud nie flaczeje big_smile Ale w łóżku nie o to chodzi, więc ja jednak podpiszę się pod postem Iceni smile

8 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-05-04 13:05:54)

Na hasło "sexinfo101 cowgirlpositions" -- znajdziesz milion pozycji. Ale dobrze że pytasz, bo ludzie powiedzą co lubią. Ja dodam od siebie...

Możesz mieć więcej doznań, jeśli odchylisz się do tyłu, aby penis masował twój punkt G -- czyli na jeźdźca okrakiem na partnerze, twarzą w jego stronę, odchylasz się do tyłu i podpierasz rękami o jego kolana. Penis lubi jak się go w dół trochę dociśnie (ale nie do granicy bólu). Możesz być "w kucki", czyli stoisz na własnych stopach, albo klęcząc pięty pod pośladki.   

Mi się niezbyt podoba taka ostra jazda góra-dół... bo czasem czuję się "zdominowany" i "ubezwłasnowolniony", zwłaszcza jak kobieta robi to "wyłącznie dla siebie". Pewnie inni też tak mają. Super wrażenia są kobieta cipką masuje penisa, powoli z wyczuciem, trochę góra/dół, ale też jak jest najniżej, to przód tył... takie jakby "wiercenie się w miejscu", to jest boskie.

Jak nie jest ekstremalnie chuda, albo ekstremalnie gruba, to proponuję nie wchodzić w analizę detali jak to czasem kobiety mają w zwyczaj.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak się ruszać w pozycji na jeźdźca?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024