Problemy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Problemy...

Witam.Jestem nowy na tym forum i mam dosyć duży problem i nie wiem co robić.

Otóż niedawno zerwała ze mną dziewczyna byliśmy ponad 4 lata i tak po prostu poszła do innego,załamałem się kompletnie sad Ale na drugi dzień w sumie starałem się nie myśleć o tym i jakoś znienawidzić ją i udało się + pomogła mi bardzo dobra koleżanka i tutaj jest właśnie sedno sprawy.Otóż z tą dobrą koleżanką zaczeło coś iskrzyć między nami,poszliśmy na impreze,pocałowałem ją, w sumie całowaliśmy się nawet,podobało jej się.Łapaliśmy się za ręcę,było wybornie,sama mi o tym pisała.I przez ostatnie kilka dni było na prawde super tylko jest problem taki że ona miała chłopaka.Ale tego samego dnia jak pisałem z nią i się spotkałem to ona mnie zapewniała że z nin zerwie,że nie wróci do niego.Ucieszyłem się.Było dobrze kilka dni ,powiedziała że się zauroczyła,ja też już byłem na maksa zauroczony no ale pech chciał że jej chłopak do niej coś napisał i namieszał jej w głowie.I teraz nie wie co ma robić,zapewniała mnie na początku że będzie okej i wgl.Jestem ledwo po zerwaniu a teraz druga dziewczyna mnie jakoś wystawia sad
Co mam robić? Starać się o nią,pisała że go kocha ale też zależy jej na mnie i ma mętlik w głowie.Teraz praktycznie zostałem sam bez nikogo..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy...

A co jest złego w byciu singlem? Czy swoją wartość oceniasz po tym czy jesteś w związku czy nie?:) Druga dziewczyna się Tobą bawi:)

3

Wg mnie chcesz się w niej zadurzyć, żeby sprawa z byłą mniej bolała. Daj se na luz, nie jestes jeszcze gotowy na nowy związek, to tylko desperacja. Poza tym teraz to Ty grasz rolę tego gościa, który podbiera komuś dziewczynę. Chcesz, zeby chłopak tamtej czuł się tak jak Ty po zerwaniu? Gdzie masz sumienie?

4 Ostatnio edytowany przez moldo (2016-04-29 00:07:30)

kareninka napisał/a:

Wg mnie chcesz się w niej zadurzyć, żeby sprawa z byłą mniej bolała. Daj se na luz, nie jestes jeszcze gotowy na nowy związek, to tylko desperacja. Poza tym teraz to Ty grasz rolę tego gościa, który podbiera komuś dziewczynę. Chcesz, zeby chłopak tamtej czuł się tak jak Ty po zerwaniu? Gdzie masz sumienie?

Nie chce się zadurzyć,tak wyszło po prostu że spodobała mi się odrazu i jakoś zaiskrzyło.Nikomu nie chce podbierać dziewczyny.
A co do byłej to już o niej nie chce słyszeć wink Znienawidziłem ją i przeszło mi to jakoś wink

5

dowa.90 napisał/a:

A co jest złego w byciu singlem? Czy swoją wartość oceniasz po tym czy jesteś w związku czy nie?:) Druga dziewczyna się Tobą bawi:)

Nie sądzę aby się bawiła znamy się trochę i kiedyś się przyjażniliśmy , doradzaliśmy sobie wszystko itp wink
A co do singla - owszem nic nie ma złego w tym ale nie moja w sumie wina że odrazu po zerwaniu spotkałem się z inną dziewczyną wink

6

Po przecinku daje się spacje, przed przecinkiem nie daje się spacji.

Fajnie, że miałeś przygodę z nową laską, ale prawdopodobnie oczekujesz że ona zerwie z chłopakiem i będzie z Tobą. W tym wszystkim Ty jesteś najważniejszy. To egoizm. Gdybyś miał cień honoru to pozwoliłbyś dziewczynie wybrać, dałbyś jej czas.

Pierwsza dziewczyna, co Cię zostawiła... Tutaj również jesteś egoistą, bo gdyby Ci na jej szczęściu zależało, to byś pozwolił jej odejść, bez wmawiania sobie nienawiści. Prawdziwa miłość daje wolność. Twoja nie była prawdziwa.

Zatem w obu przypadkach wszyscy ludzie w relacji z Tobą mają postępować tak jak Ty sobie tego życzysz. Może ktoś będzie ulegał tej opresji, a może nie będzie.

Zastanów się nad sobą, aby los więcej Cię nie karał.

7

Człowieku!  Ocknij się ! Dziewczyna jest w związku, jest jej w nim dobrze, wiec daj sobie na luz. Nie wcina się komuś w związek. A Ty teraz wielce zraniony, porzucony szukasz pocieszenia. Nie tędy droga ...

8

moldo napisał/a:
kareninka napisał/a:

Nie chce się zadurzyć,tak wyszło po prostu że spodobała mi się odrazu i jakoś zaiskrzyło.Nikomu nie chce podbierać dziewczyny.
A co do byłej to już o niej nie chce słyszeć wink Znienawidziłem ją i przeszło mi to jakoś wink

Zawracanie dupy zajętej lasce TO JEST PRÓBA "PODPROWADZENIA" KOMUŚ DZIEWCZYNY. Strasznie egoistyczny jesteś. "Teraz praktycznie zostałem sam bez nikogo.." A co, koniecznie kogoś potrzebujesz? Odpuść sobie tę dziewczynę, bo to tak, jakbyś zmieniał się w tamtego typa, który odbił Ci ex. Nienawiść do byłej też sobie odpuść, bo to zatruwa tylko Ciebie, a ona i tak ma Twoje uczucia w 4 literach. Nie stosuj metody klin klinem, nie opyla się.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024