Związek upada, proszę was o rady! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek upada, proszę was o rady!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Związek upada, proszę was o rady!

Cześć wam, jestem tu nowa. i mam problem z moim mężczyzną. Sprawa wygląda w ten sposób że jesteśmy ze sobą prawie 2,5 roku, a wszystko zaczęło psuć się jakoś w zeszłe wakacje. Wiadomo jak to w związkach myslałam ze to chwilowe. Mój M zawsze się  o mnie staram, ja niestety nie była idealna jak każdy, miałam humorki, nadal je mam ale jeszcze jakiś czas on był gotów dac mi wszytsko, a tym czasem wielkie NIC, ledwo rozmawiamy. Udajemy że jest dobrze. M jest tegorocznym maturzystą, ja będę za rok, on wyjeżdża na studia daleko ok.200 km. Zabiegam o kontakt z nim bo wiem jak bardzo bedzię mi go brakować. Był czas że rozmawialismy o przyszłości, o tym co bedzie a on nie chce o tym słuchać. zaczęłam się starać robić dla niego wszytsko, tak naprawdę usługuje mu. ostatnio nawet zostawiłam mu w samochodzie karteczke że go kocham i zorbie wszytsko żeby się usmiechał bo jego szczescie jest dla mnie najważniejsze, a on? powiedział że to slodkie, nic więcej... czy powinnam sobie odpuścić? ne wyobrażam sobie życia bez niego.. a on widać ze mną się dusi. czas woli poświecać na granie, kolegów niż na mnie. macie jakieś rady?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek upada, proszę was o rady!

Pogadajcie razem normalnie i ustalcie jakieś zmiany żeby żyło Wam się lepiej. Wysłuchajcie siebie i wyluzujcie się

3

To przestań mu usługiwać, jak kocha to zatęskni i wróci, jak nie kocha to szkoda marnować czas. Młoda jesteś, nie ten to inny.

4

aprilla23 napisał/a:

.... nie wyobrażam sobie życia bez niego...

...ale bedziesz musiala bo wasz "zwiazek" wisi juz na wlosku.

5

Jesteście bardzo młodzi. Nie dziwi mnie, że on chce też spędzać czas z kolegami, czy przed komputerem. Wyjedzie na studia będziecie widywać się raz na dwa tygodnie - przemyśl, czy Ci będzie to odpowiadało.

Korzystaj autorko z życia, nie martw się na zapas. Karteczki z napisem kocham Cię - moim zdaniem infantylne, ale pewnie zależy od upodobań.
Jednym zdaniem - nie roztrząsaj, czerp z tej relacji jak najwięcej, bo może się okazać, że przy takiej odległości ilość wspólnych chwil będzie zdecydowanie mniejsza smile

6

Obawiam się, że Ty zwariujesz jak on wyjedzie na studia. Za bardzo wchodzisz mu na głowę swoimi działaniami, wyluzuj i wyhamuj trochę. Zajmij się nauką, koleżankami, hobby.

7 Ostatnio edytowany przez grenade (2016-10-15 17:08:05)

.

8

aprilla23 napisał/a:

robić dla niego wszytsko, tak naprawdę usługuje mu. ostatnio nawet zostawiłam mu w samochodzie karteczke że go kocham i zorbie wszytsko żeby się usmiechał bo jego szczescie jest dla mnie najważniejsze,

Naprawdę? To daj mu wolność....

a on? powiedział że to slodkie, nic więcej...

Kłamczucha -- mówi, że pragnie jego szczęściaa, a tymczasem sama ma wymagania i oczekiwwania i pragnie swojego szczęścai...

czy powinnam sobie odpuścić? ne wyobrażam sobie życia bez niego.. a on widać ze mną się dusi. czas woli poświecać na granie, kolegów niż na mnie. macie jakieś rady?

Taką mam radę -- daj mu spokój.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek upada, proszę was o rady!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024