Internetowa przyjaciołka poszukiwana. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Internetowa przyjaciołka poszukiwana.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Internetowa przyjaciołka poszukiwana.

Witam,
mam na imie Paulina, mam 24 lata.. i aktualnie przebywam od pol roku w UK.

Z natury jestem otwarta osoba, lubie nowe znajomosci, ale w UK jakos nie moge sie z nikim zaprzyjaznic, nie jestem w stanie  nikomu zaufac..
Polacy w UK nie sa przyjemnymi ludzmi.. niestety wink

W Polsce skonczylam studia, ktore robilam chyba tylko dlatego, ze nie mialam na siebie pomyslu po maturze.
W miedzy czasie znalazlam prace, ktora uwielbialam, i w ktorej osiagnelam to co chciałam..
Mialam/Mam mezczyzne, ktorego uwielbiam, czesto wsiadalismy w auto..i jezdzislimy na pare dni zwiedzac Polske, i nie tylko Polske.. uwielbiam podroze.
Mialam/Mam tez przyjaciol, z ktorymi sie spotykalismy, spedzalismy sporo czasu, imprezowalismy..

Tak..bylam szczesliwa, bardzo..a pozniej wydarzyla sie rzecz, ktora zmusila nas do zostawienia wszystkiego w Polsce.. i wyjazdu do UK.
I tu zaczal sie problem.. nie moge sie tu odnalezc, moj jezyk nie jest rewelacyjny, mieszkamy w malej miejscowosci, gdzie jest po prostu nudno..
Nasz plan jest 5 letni,wtedy planujemy wrocic..ale do tego czasu musze jakos tu zyc;)

Szukam kogos z kim bede mogla popisac o zyciu codziennym, o odchudzaniu, o wszystkim...

Pozdrawiam serdecznie,
Paulina;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Internetowa przyjaciołka poszukiwana.

Witaj:) z miłą chęcią porozmawiam z tobą o wszystkim smile

Hej smile również chętnie pogadam smile

4

Czytam Twoją historie i widzę siebie i zdarzenia z mojego życia z ostatniego czasu. Tyle że ja wylądowałam w Holandii. Brakuje mi znajomych, niby poznalam tu jakichś ludzi ale jakoś ciężko mi zmniejszyć dystans żeby wyszła z tego jakąś normalna znajomość. Tak więc odzywaj się jeśli tylko masz ochotę, polaczymy smutki wink

Mieszkam w Polsce póki co, ale też chętnie popiszę. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Internetowa przyjaciołka poszukiwana.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024