Witam,
mam na imie Paulina, mam 24 lata.. i aktualnie przebywam od pol roku w UK.
Z natury jestem otwarta osoba, lubie nowe znajomosci, ale w UK jakos nie moge sie z nikim zaprzyjaznic, nie jestem w stanie nikomu zaufac..
Polacy w UK nie sa przyjemnymi ludzmi.. niestety
W Polsce skonczylam studia, ktore robilam chyba tylko dlatego, ze nie mialam na siebie pomyslu po maturze.
W miedzy czasie znalazlam prace, ktora uwielbialam, i w ktorej osiagnelam to co chciałam..
Mialam/Mam mezczyzne, ktorego uwielbiam, czesto wsiadalismy w auto..i jezdzislimy na pare dni zwiedzac Polske, i nie tylko Polske.. uwielbiam podroze.
Mialam/Mam tez przyjaciol, z ktorymi sie spotykalismy, spedzalismy sporo czasu, imprezowalismy..
Tak..bylam szczesliwa, bardzo..a pozniej wydarzyla sie rzecz, ktora zmusila nas do zostawienia wszystkiego w Polsce.. i wyjazdu do UK.
I tu zaczal sie problem.. nie moge sie tu odnalezc, moj jezyk nie jest rewelacyjny, mieszkamy w malej miejscowosci, gdzie jest po prostu nudno..
Nasz plan jest 5 letni,wtedy planujemy wrocic..ale do tego czasu musze jakos tu zyc;)
Szukam kogos z kim bede mogla popisac o zyciu codziennym, o odchudzaniu, o wszystkim...
Pozdrawiam serdecznie,
Paulina;)