Solarium - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Solarium

Witam serdecznie czy ktoras z was chodzi regularnie na solarium,jesli tak to jak czesto i od jakiego czasu,ile seansow potrzeba zeby z naprawde bladej dziewczyny byc brazow?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Solarium

Solarium z zasady raczej omijam, sporadycznie tylko przed rozpoczęciem sezonu, żeby potem czuć się bardziej komfortowo na basenie czy plaży, funduję sobie jedną, dwie wizyty. To w zupełności wystarczy, aby moja blada skóra nabrała złocistego odcienia. Ogólnie jednak, jak wspomniałam, nie korzystam, bo raz, że szkodzi, a dwa - opalenizna po solarium jest jednak inna niż uzyskana dzięki naturalnemu słońcu.

3

Ja jeszcze nigdy nie byłam w solarium, chociaż ostatnio się nad tym zastanawiałam. Na jaki czas iść na pierwszą wizytę? Jak myślicie?

4

Solarium nie jest zdrowe, zdecydowanie bardziej wole pianki brazujace czy balsamy, zdrowe dla skory i efekty ladne.

5

Ja w solarium byłam raz i chyba nie na więcej niż 3 minuty. Szczerze, to nie zauważyłam różnicy po tej jednej wizycie, pewnie widać opaleniznę dopiero po jakimś czasie:)

6

Jeśli chcesz aby było widoczne to najlepiej chodzić regularnie tak przez dwa miesiące. Niektóre osoby robią tak, że idą od razu na dużo minut, wieczorem są czerwone i mają efekt od razu. Jednak według mnie to bardzo niedobre dla cery.

7

takie "przypalenie się" w solarium nie jest zdrowe. jak już chcesz pojść to kilka razy na krótszy czas. jedna wizyta nie wystarczy zeby uzyskać ładny słoty kolor skóry, tym bardziej jeśli jestes bladziochem smile
polecam około 5 wizyt po 3 minuty - po nich odcien skóry powinien byc ładny ale nie przesadzony

8

Nie jestem jakos ekstemalnie blada, zastanawiam sie nad pojsciem na 7 minut na pierwszy raz, co wy na to? za dlugo?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024