Tachykardia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Tachykardia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Tachykardia

Cześć dziewczyny.
Czy którejś z Was dotyczy tachykardia? Chodzi o przyśpieszone bicie serca i ból w klatce piersiowej w sytuacjach stresujących, trudnych.

Jeśli tak, to jak sobie z tym radzicie? Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tachykardia

Potas,magnez niezbędny

3

Ja mam przyspieszone bicie serca i mi slabo - bez bolu - np. przed egzaminem. Nie wiem czy mozna cos poradzic bo to na tle psychicznym. Magnez biore i nie pomaga.

4

Doraźnie przed stresem proponuje leki uspokajace np Neospazmina ,melisal syrop itp

5

Neospazmina? Serio?
Jak ktoś myśli że to podziała, to powodzenia.
Brałam to jako DZIECIAK w podstawówce przed sprawdzianami i nic nie dawało, to i dorosłemu tym bardziej nie pomoże.

6

Tylko że ja dostaję tych dolegliwości w sytuacjach niespodziewanych, kiedy zdenerwowanie przychodzi nagle.

7

Kaśka91 napisał/a:

Tylko że ja dostaję tych dolegliwości w sytuacjach niespodziewanych, kiedy zdenerwowanie przychodzi nagle.

Ale jak w sensie? Że nie ma jakiegoś określonego powodu do zdenerwowania tylko ono przychodzi ot tak? Czy te sytuacje niespodziewane Cię denerwują?

8

Wtedy gdy nie spodziewam się zdenerwowania czy lęku.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Tachykardia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024