Praca z osobą palącą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Praca z osobą palącą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Praca z osobą palącą

Witam. W pracy dzielę pokój z nałogowym palaczem który wychodzi na papierosa do palarni.( ponad 10 razy w ciągu dnia). Jak wraca do pokoju to czuję zapach dymu papierosowego(zapach ten jest wyczuwalny cały czas). Czy to tak samo jak by przy mnie palił (chodzi mi o powietrze które wydycha, przesiąknięte dymem ubranie). Prowadzę zdrowy tryb życia i martwię się o swoje zdrowie. Może ktoś z was ma taką samą sytuację i jak sobie radzicie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca z osobą palącą

Nie dymi na Ciebie, nie siedzisz w dymie więc z całą pewnością to nie jest tak samo szkodliwe, po prostu śmierdzi bo palił, ale ty tego dymu nie wdychasz.

3

świetnie cię rozumiem, bo mój ojciec, który z nami mieszka jest palaczem. Nie ma siły,żeby zrezygnował, w mieszkaniu zaczyna wszystko śmierdzieć dymem.
A z kolegą z pracy pewnie będzie ciężko porozmawiać wprost. Może masz możliwośc inaczej ustawić biurko, tak aby odległość od niego była jak największa.

4

ale on nie pali przy autorce tongue

5

Ola ta niemiła woń, którą czujesz od kolegi na twoje zdrowie nie wpływa (wszak nikotyna i substancje smoliste już dawno poszły z dymem smile ).

6

jeśli nie pryz tobie pali to nie ma żadnego znaczenia  jeśli chodzi o twoje zdrowie i w sumie to nie wiem  czy na to cos można poradzic

7

Dziękuję za odpowiedzi, potrzebowałam opinii innych.Czytałam artykuł o tzw."papierosach z trzeciej ręki" i dlatego powstały obawy.

Smutna sprawa, dogadac sie z drugim czlowiekiem to nie jest proste zadanie

9

przebywanie w pokoju z osobą, która pali, ale nie przy Tobie, na pewno nie jest dla Ciebie szkodliwe. smile

10

Nie zazdroszczę siedzenia w jednym pokoju z taką osobą. Może nie zaszkodzi ale i tak śmierdzi

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Praca z osobą palącą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024