Bez słowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Bez słowa

Trudno mi zacząć i znaleźć odpowiednie słowa ale potrzebuję się wyładować. Jestem w związku dopiero od jakichś trzech miesięcy i do tej pory wszystko wydawało się rozwijać w jak najlepszym kierunku. Spotykaliśmy się raz, dwa razy w tygodniu, codziennie rozmawialiśmy ze sobą przez telefon, Skype, pisaliśmy na Facebooku. Można uznać, że kontakt mieliśmy non stop. Niestety od niedzieli kontakt się urwał. Jeszcze rano dostałam życzenia świąteczne, uroczą emotikonkę z pocałunkiem i słodkie słówko - i to była ostatnia wiadomość od niego. Na wszystkich komunikatorach jest niedostępny, telefon wyłączony. Poprosiłam o pomoc jego znajomą i ona też nie była w stanie się z nim skontaktować. Dopiero po dłuższym czasie znajoma dowiedziała się, że nic mu nie jest ale ma jakieś problemy w rodzinie.

Nie wiem co mam o tym myśleć i jak się zachować. Cały czas chodzę zdenerwowana, mam problemy z zasypianiem i jedzeniem. Nie potrafię przestać czekać na jakąkolwiek wiadomość od niego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bez słowa

To juz wiesz, ze nie chodzi o Ciebie, on tez zdrowy, nie mial zadnego wypadku, ma jakies problemy rodzinne.
Musisz poczekac, az sam sie odezwie.
Nic nie zrobisz.

3 Ostatnio edytowany przez Kiwi-ka (2016-03-30 23:46:34)

Nie potrafię tylko zrozumieć, że przez tyle czasu nie znalazł nawet chwili, żeby samemu mi powiedzieć, że przez jakiś czas go nie będzie. Tym bardziej, że już ktoś kiedyś próbował mną manipulować zostawiając właśnie w niepewności. Mówiłam mu o tym, a teraz sam tak robi...

4 Ostatnio edytowany przez ElectricLove (2016-03-30 23:51:57)

niektórzy faceci tacy są ... Najlepiej nie nalegaj ,   jak będzie okazja powiedz mu co czułaś że się nie odzywał smile

5

Nie wiesz, co sie stalo i kiedy sie stalo.
A jak juz to sie wydarzylo - nie wiem, choroba, smierc - nie mial glowy z nikimo tym rozmawiac.
Nigdy tak nie mialas ?
Ale na przyszlosc powiedz mu, ze sie martwilas i zeby tak nie robil.Bo to jest mimo wszystko egoizm.Jest sam ze swoim zmartwieniem i nawet nie przyjdzie mu do glow ze ktoe tez sie martwi.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024