Jaką decyzję mam podjąć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Jaką decyzję mam podjąć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jaką decyzję mam podjąć?

Cześć Wszystkim smile
Jestem tu nowa, mam na imię Agnieszka i mam bardzo poważny dylemat. Otóż w czerwcu mam wesele mojej dobrej koleżanki, tylko jest jeden problem. Jej przyszły mąż to brat mojego byłego chłopaka z którym byłam 4 lata, rozstałam się z nim rok temu, niby wina leżała po 2 stronach ma do mnie urazę choć sam już ma żonę (nie mam o to pretensji, bo wiemże ja też go w pewien sposów odrzuciłąm)  jego rodzina czyli też przyszłego męża koleżanki niezbyt chciała żebym była na tym weselu uważają że ja byłam ta zła. Moja koleżanka natomiast chciałaby żebym była, tak mówi przynajmniej ale tego też nie wiem na 100 %. Uważacie czy powinnam iść czy przyjść tylko na ślub i złożyć życzenia? Czy wypada żebym poszła choć wiem że przez większość osób nie będę mile widziana? Pomóżcie doradzcie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaką decyzję mam podjąć?

A czy będziesz mile widziana przez młodą parę?Jako całość?Nie tylko koleżankę?

No nie jestem tego w 100% pewna, choć koleżanka mnie zapewnia inaczej tylko boję się że nie chcę mi tylko po prostu zrobić przykrości, a jej przyszły mąż to w końcu brat mojego byłego, którego nie widziałam od roku i też się boję takiego spotkania.

Dziewczyno zaproś za osobę towarzyszącą jakiegoś super faceta i idź baw sie dobrze i pokaż że taka zła nie jestes

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Jaką decyzję mam podjąć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024