Chciałabym prosić o poradę. w zeszły czwartek,czyli w dniu planowanego okresu wystąpilo brązowe plamienie, wtedy też wziełam pierwszą tabletke. (to juz 6dzien kiedy je biore).W momencie kiedy ja wzielam bylam bardzo zmeczona po całym dniu,wiec praktycznie nastepnego dnia uzmysłowiłam sobie co zrobilam. Oczywiscie brazowe plamienie ustało.Nie jestem w ciazy,przed przepisaniem tabletek robilam wszystkie badnia,wszytsko wyszło ok.Pytanie czy dobrac tabletki do konca, czy przerwac je teraz....? przyjmuje yasminelle. prosze doradzcie.
Moim zdaniem powinnaś brać do końca, a w przerwie powinno wystąpić krwawienie. Ale dla pewności skonsultuj się z lekarzem. Nawet telefonicznie. On powinien rozwiać Twoje wątpliwości.
Czy po przyjęciu pierwsze tabletki w następne dni pojawił się okres czy był to tylko jeden dzień w którym wystąpiło to brązowe plamienie ? Jeśli pojawił się okres to nie ma sie czym martwić i powinnaś brać tabletki do końca nie przerywając. Możesz udać się do ginekologa po poradę co będzie bardziej dokładne niż szukanie odpowiedzi tu