Klawiterapia- czyli terapia "gwoździami" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Klawiterapia- czyli terapia "gwoździami"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Klawiterapia- czyli terapia "gwoździami"

Dziś spotkała mnie "przyjemność" wielka, wypadł mi dysk, zaczęliśmy szukać fizjoterapeuty który by mnie przyjął w późnych godzinach i trafiłam na człowieka który postanowił mnie leczyć za pomocą klawików.

Bolało jak diabli, prawie zemdlałam, czy coś dało? Ciężko orzec, poprawiły się moje możliwości ruchowe, ból jednak nadal się utrzymuje, choć w nieco mniejszym stopniu. Mam mieszane uczucia.

Dla niezorientowanych, a ciekawych tematu, metoda polega na uciskaniu za pomocą klawików punktów na ciele człowieka, klawiki są lekko ostre, ale nie naruszają ciągłości naskórka.

Ktoś z Was był na takiej terapii? Jakie są Wasze wrażenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Klawiterapia- czyli terapia "gwoździami"

jakas kolejna "akupunktura"? nigdy nie slyszalam tego pojecia

3

słyszałam o tym i podobno to jest bardzo skuteczne.

4

Małpo, jak Ty oceniasz skuteczność metody z perspektywy czasu, który upłynął?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Klawiterapia- czyli terapia "gwoździami"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024