Przejście z plastrów na tabletki antykoncepcyjne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Przejście z plastrów na tabletki antykoncepcyjne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przejście z plastrów na tabletki antykoncepcyjne

Witam, może któraś z was miała podobny problem. Mianowicie po 2 miesiącach stosowania plastrów Lisvy, mam zamiar przerzucić się na tabletki Naraya Plus. Moje pytanie to od kiedy zacząć stosować tabletki?Lekarz mówił, że według ulotki, na której w tym przypadku nie ma nic sensownego. Więc jak Wy zaczęłyście zażywać tabletki po plastrach:
1. zaraz na drugi dzień, po odklejeniu plastra, bez robienia przerw jak przy plastrach?
2. po tygodniu przerwy, zażywając tabletkę w dniu "przyklejenia nowego plastra"?
3. w pierwszym dniu wystąpienia miesiączki?

Proszę was bardzo o pomoc ;-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przejście z plastrów na tabletki antykoncepcyjne

Co to za lekarz, którzy na pytanie jak używać jakiegoś "leku" odpowiada "sprawdź w ulotce" hmm

3

mazer napisał/a:

Co to za lekarz, którzy na pytanie jak używać jakiegoś "leku" odpowiada "sprawdź w ulotce" hmm

to kurat był mój błąd bo śpieszyłam się i na samym końcu jak już byłam w drzwiach to zapytałam co z zastosowaniem czy wg ulotki a on ze tak... niestety widac pospiech czlowiekowi nie sluzy dlatego liczylam na wasza pomoc poniewaz lada dzien konczy mi sie plaster, a do lekrza juz nie zdarze.

4

Ja miałam odwrotnie - z tabletek przerzuciłam się na plastry lisvy smile Zrobiłam po tygodniu przerwy i jest ok smile

5

Ja również przechodziłam w tę drugą stronę. Nie miałam żadnych nieprzyjemnych dolegliwości. Zresztą ja czy na tabletkach czy na plastrach to czułam się dobrze. Zmieniłam tylko i wyłącznie ze względu na wygodę i moje zapominalstwo smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Przejście z plastrów na tabletki antykoncepcyjne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024