Obawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Obawy

Cześć kobietki  :-) otóż mam pytanie co do figli naszych kobiecych spraw. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, nawet były podejrzenia że we mnie skończył. Działo się to dość regularnie przez 2 miesiące. Mimo to dostałam okres w terminie, ale mimo końca miesiączki mam straszne bóle podbrzusza i niestrawności, nie toleruje alkoholu i szybko się męczę. Powiedzcie mi czy powinnam zgłosić się do ginekologa i badać krew pod kątem bycia w ciazy?  Pierwszy raz mam taką sytuacje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Obawy

Znaczy się...jak były podejrzenia?
To Wy tego nie wiecie?

3

Chodzi o to że nie robił tego specjalnie. Niekontrolowany wtrysk te sprawy...

4

Konieteria22 napisał/a:

Chodzi o to że nie robił tego specjalnie. Niekontrolowany wtrysk te sprawy...

Jezu wszechmogący...
Wtryski to są w samochodach (podawanie paliwa..) a tu chodzi o WYTRYSK. Dzieci, dzieci... Douczcie sie trochę na temat podstaw i albo dojrzyjćie do uprawiania seksu albo stosujcie zabezpieczenia. Chłopiec jest jeszcze dfzieckiem, a to, ze casem "coś" mu urośnie w rozporku nie daje mu prawa płodzić dzieci - a opisana sytuacja to potwierdza. Szczeniactwo zabrało sie za zabawy dla dorosłych... Niech chłoptaś najpierw nauczy sie kontrolować swoje ciało i PANOWAĆ nad sobą.
Ale to i tak wszystko "po czasie". Leć dziewczynko do apteki po testy ciążowe (przynajmniej dwa) smile

5

Szczerze to nie rozumiem Ciebie, jeżeli nie chcesz mieć teraz dzidziusia to powinnaś pilnować się, już w szkole podstawowej podajze pod koniec 6 klasy uczą się że seks bez zabezpieczeń może mieć swoje konsekwencje.

Teraz to zrób test z apteki lub w laboratorium bete .

6 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2016-03-06 13:47:27)

Masz podejrzenia, że w Tobie kończył, działo się to dosyć regularnie 2 miesiące i Ty nie wiesz czy miał wytrysk? Jeśli nie chcesz mieć dziecka, to jak mogłaś uprawiać seks bez zabezpieczenia? Oczywiście, że możesz być w ciąży. W ciąży zdarza się "okres" tzn plamienia które często są z tym mylone.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024