chyba się zakochałem, Pomocy !! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chyba się zakochałem, Pomocy !!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: chyba się zakochałem, Pomocy !!

Witam, mam 22 lata i jak do tej pory nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy się nawet nie całowałem(o seksie nie wspominając). Wydaje mi się, że jestem dosyć wartościowym facetem, odważnym, wrażliwym, wygadanym, zabawnym, miłym, inteligentnym i nawet przystojnym, oczywiście jak każdy człowiek mam swoje wady jak na przykład to, że trochę zatraciłem pewność siebie, jestem niski(165cm), rzadko przyznaję komuś rację, czasami nie potrafię chwytać okazji, czasami bywal leniwy i mam zero doświadczenia w związkach. Jestem typem faceta, który od zawsze szukał dziewczyny idealnej. W życiu znalazłem 3 takie dziewczyny, jedna miała chłopaka, a dwie dały mi kosza. Teraz mam na oko czwartą, którą znam już prawie 2 lata i od początku mi się ona podobała i chyba jestem w niej zakochany. Kiedyś już próbowałem się z nią umówić pisząc z nią, ale mi odmówiła. Teraz jesteśmy dobrymi kolegami, ale ja ciągle myślę o niej jak o kandydatce na idealną partnerkę życiową. Ostatnio dużo ze sobą pisaliśmy i omówiłem się z nią na piwo i tutaj do was pytanie, czy powinienem na spotkaniu zaproponować jej kolejne spotkanie, czy powinienem wyznać jej swoje uczucia do niej , to że bardzo mi się podoba i że dawno nie czułem czegoś takiego do kobiety ? Ona mi się podoba pod każdym względem i chyba naprawdę się w niej zakochałem i chcę, żeby była dla mnie kimś więcej niż tylko koleżanką.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez zaklopotana123451 (2016-02-29 18:51:23)

Odp: chyba się zakochałem, Pomocy !!

Moja rada taka: spotkaj się z nią, spędźcie miło czas i pod koniec spotkania możesz zapytać się jej, czy miałaby ochotę znów się z Tobą spotkać za niedługo lub po kilku dniach napisz smsa z pytaniem, czy gdzieś wyskoczycie w jakieś miejsce.
Życzę powodzenia.

Tylko nie mów tak od razu o swoich uczuciach, bo możesz ją wystraszyć.

3

thetoffis napisał/a:

czy powinienem wyznać jej swoje uczucia do niej , to że bardzo mi się podoba i że dawno nie czułem czegoś takiego do kobiety ? Ona mi się podoba pod każdym względem i chyba naprawdę się w niej zakochałem i chcę, żeby była dla mnie kimś więcej niż tylko koleżanką.

No jeśli nie kupiłeś jeszcze pierścionka zaręczynowego to wystarczy sama deklaracja:) Ale na kolejne spotkanie sięjuż ogarnij! Pierścionek, data slubu itepe...musi być!

4

Na spotkaniu nie rozmawiaj o kolejnym. No chyba, że ona poruszy ten temat. Spędźcie miło czas a o kolejne możesz spytać kilka dni później, oczywiście nie np przed samym weekendem bo może już mieć inne plany big_smile Nic nie jest z tobą nie tak. Po prostu przestań szukać na siłe i zmniejsz troche oczekiwania bo nikt nie jest idealny. "Każdy towar ma swojego kupca" tongue

5

Tylko obawiam się, że może nie mieć czasu, żeby się spotkać kolejny raz, a rzadko przebywam z nią sam na sam, częściej w jakiejś grupie. I nie wiem co robić, bo myślę, że ona nie wie co ja do niej czuję, a bardzo mi zależy na tej dziewczynie i nie chcę niczego schrzanić i przegapić okazji/

Za dużo panikujesz i myślisz o przyszłości. Powinieneś skupić się na tym spotkaniu i tyle na ten moment. Jeśli będziesz tak się martwić, to na spotkaniu będziesz zestresowany i może dobrze nie wyjść. Więc lepiej skup się na chwili obecnej, bo właśnie tę chwilę możesz stracić. A okazji będzie wiele.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chyba się zakochałem, Pomocy !!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024