YOGI bear napisał/a:A co policja pomoże tej sąsiadce? Sama wycofa swoje zeznania "z miłości do męża". Mój kolega policjant o mało nie poszedł siedzieć za to, że obronił kobietę przed zatłuczeniem na śmierć przez "kochającego" męża. Dopiero prywatny i nieoficjalny łomot może takiego "kochającego męża" zmotywować do zmiany postępowania. Ale to jest niezgodne z prawem.
Wiesz co to jest tzw. znieczulica spoleczna? Wlasnie to opisales. Jednym slowem slyszac krzyki sasiadki czy bitego dziecka zza sciany, najlepiej wyjsc do drugiego pokoju i nastawic glosno muzyke, tak? Bo inaczej mozemy "zaszkodzic"? I moze nie zawiadamiac sluzb socjalnych o bitych dzieciach, bo jeszcze ich rodzicom skurwielom odbiora i beda ich palcami w szkkole wytykac? Lepiej niech godnie i w ciszy cierpia. Albo gina.
YOGI bear napisał/a:Ofierze pedofila na pewno nie pomoże nagłośnienie jego osobistej tragedii w mediach.
Na pewno? A jesli pomoze setkom potencjalnych i niedoszlych ofiar? Poza tym nie zawsze konieczne jest ujawnianie z imienia i nazwiska osob poszkodowanych, natomiast glosno i wyraznie powinno sie otrabic dane osobiste dewianta. A nie udawac, ze nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo..
YOGI bear napisał/a:Dewianta, który, go skrzywdził należy usunąć, a nie robić z tragedii program rozrywkowy.
Układy i układziki mogą poważnie utrudnić natychmiastowe usunięcie ścierwa. Nie oznacza to jednak, że się tego ścierwa usunąć nie chce.
No to zapytam, a ilu tych dewiantow usunieto, znim wlasnie media wziely sie glosno i rozrywkowo za nich? Ilu wiedzialo a nic nie mowilo, dajac tym ciche przyzwolenie na pedofilie i gwalty?
YOGI bear napisał/a:Spotkałem "księdza", który dostał ode mnie (w pełni należny) łomot, ale nie oznacza to, że uważam wszystkich księży za gwałcicieli i pedofilów. Większość tych, których poznałem było porządnymi ludźmi.
Wsrod tej wiekszosci znalazla sie jednak "niemala" grupka mniej porzadnych, co wyszlo na jaw dopiero jak sie ze zgnilego jabluszka blyszczaca skorke usunelo. Malo ktory ksiezulo ma na czole "pedofil" wytatuowane.
YOGI bear napisał/a:U mnie jest piękna pogoda i nie grzmi
.
To ciesz sie i uwazaj, bo fronty moga sie zmienic;)
Dobra, juz wracamy do tych homoseksualistow, bo nas do porzadku przywoluja:)