Czy jest tu ktoś ze stwierdzoną hipochondrią? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Czy jest tu ktoś ze stwierdzoną hipochondrią?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy jest tu ktoś ze stwierdzoną hipochondrią?

Szukam osoby, która była u psychologa, psychiatry, u której stwierdzono hipochondrię. Mam uczucie, że choruję na tą chorobę. Nie chcę iść do lekarza, najpierw chciałabym z kimś o tym porozmawiać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest tu ktoś ze stwierdzoną hipochondrią?

Cześć !!!
Na hipochondrię cierpiałam kilka lat. Nie jest to do końca choroba uleczalna, nadal czasami odczuwam jej symptomy, ale jakoś już nauczyłam się z tym żyć  smile

3 Ostatnio edytowany przez nokiaaa (2016-03-21 09:09:30)

Odp: Czy jest tu ktoś ze stwierdzoną hipochondrią?

Nasza niania która była u nas pol roku.
Oka ucho nos.gardło.biodro.jajnik.
to do lekarza i recepta na jakiś steryd.oko zakuje to po krople.gardło zaboli to potrafi iść po receptę do laryngologa.zajmuje czas pierdami i jest naremna.
Pozwolilismy sobie do listopada wymyślać pierdy.z poważnych powodów był pogrzeb babci i bol zęba.reszta to katar.żeby wymyślać wolne.odmowilismy w koncu bo jezdzilam z synkiem do moich teściów piec razy przez trzy miesiące bo ona wymyslala.ale zabawnie było:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Czy jest tu ktoś ze stwierdzoną hipochondrią?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024