Nocleg - Warszawa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Nocleg - Warszawa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Nocleg - Warszawa

Hejo, szukam taniego noclegu w Wawie na jedną, dwie doby najwyżej. Szukam pojedynczego pokoju, bez innych osób - ważne - gdzieś w okolicach Dworca Centralnego / Chałubińskiego / Al. Niepodległości / Batorego / Armii Ludowej lub okolice, im bliżej tym lepiej.

Może ktoś coś polecić, chodzi mi tylko o przenocowanie, żadnych pierdół, no może jakby była łazienka w pokoju to bym był szczęśliwy. tongue

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nocleg - Warszawa

Podbijam temat gdyż nadal aktualny. ;]

3

Metyl - to jest ścisłe centrum. Masz dwie opcje albo hostel albo gdzieś bardziej na obrzeżach z dobrą komunikacją do centrum (dojazd to ~0,5-1h do centrum). Generalnie tanio nie będzie - tak jak w dużych miastach. Nie pomogę Ci w tej kwestii, bo mieszkam w W-wie, ale w własnym mieszkanku.
Jeśli zdecydujesz się gdzieś poza centrum, to poniżej link do wyszukiwarki komunikacji miejskiej
http://wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/query.exe/pn
- będziesz mógł się zorientować jak dojechać do centrum.

4

Averyl napisał/a:

Generalnie tanio nie będzie - tak jak w dużych miastach.

Czy ja wiem...Wawa to niby Wawa ale jakoś spędziłem parę noclegów tam w zeszłym roku w hostelu właściwie w centralnym centrum wink i jakoś nie byłem mega spłukany. Teraz zależy mi na bliskiej odległości pomiędzy miejscem docelowym podróży, miejscem noclegu a dworcem Centralnym bo wpadam tam (póki co) tylko tak o. Więc nie chce mi się tracić czasu i pieniędzy na dodatkowe transport miejski/taryfy/nocleg na 2 końcu miasta. wink

Nie wiem, nie pamiętam ile wtedy płaciłem za nocleg ale chyba da się znaleźć coś za te nie wiem...80 zł za nockę powiedzmy, nie?

5

jeśli masz sprawdzony hostel w centrum,  to nad czym się zastanawiasz?  Taniej to tylko bezdomni na Centralnym mają, ale z powodu remontu chyba ich trochę gonią ;-)

6

Nie no, tam było bardzo fajnie ale szukam czegoś bliżej SGH, Pól Mokotowskich - te tereny mniej więcej. W każdym razie najlepsza byłaby jakaś miejscówka w tamtym rejonie gdzie można dojść z buta w ciągu nie wiem...15-30 minut. Proszę też wziąć pod uwagę że ja nie jestem z Wawy. tongue

7

Na Pole Mokotowskie (l.pojedyncza) z centrum dojedziesz metrem - w weekendy nawet do 3 w nocy jeździ.
Gdzie zazwyczaj się zatrzymujesz w W-wie?

8

Ale już mówiłem że szukam takiego miejsca by dojść z buta wszędzie. wink

Zazwyczaj to trochę za dużo powiedziane. Raz korzystałem z Moon Hostelu.

9

powodzenia w poszukiwaniach i miłego pobytu smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Nocleg - Warszawa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024