Facet - jak to widzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet - jak to widzicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Facet - jak to widzicie?

Hej,

Pewnie temat z d..., ale chcialabym prosic o opinie.

Chodzi o to,ze moj chlopak jest ogolnie dla mnie dobry, podobam mu sie,mowi ze jestem dla niego najpiekniejsza, kiedys stwierdzil ze mam najpiekniejsze nogi na ziemii..

I teraz taka sprawa, jestem przewrazliwiona na swoim punkcie,mam niska samoocenie zalezna od oceny innych, jest chwiejna.

Pomimo tego,ze obiektywne rzecz biorac wiem,ze mu sie podobam to jednak nie czuje sie przy nim najwspanialsza na swiecie..

Kilka sytuacji juz opisywalam w innych watkach, jak chcecie mozecie zajrzec.

Przyczyna lezy w tym,ze on raz bywa czuly itd, innym razem obojetny,nieempatyczny, nie wpadnie na to,zeby mnie przytulic sam z siebie, czy jak zasypiamy..to sa pierdoly,ale dla  mnie wazne o czym on wie i niby chce to zmienic..

A najwiekszym problemem w sumie, czyms co powoduje,ze czuje sie z soba zle sa wyjscia gdzies na miasto,zakupy,do galerii.

Wiem,ze mimo tego co o mnie sadzi, nie zniknely z kuli ziemskiej piekne kobiety.

Ja sama potrafie przyznac,ze jakas dziewczyna jest atrakcyjna i przyciaga wzrok, wiem tez za w naturze facetow lezy spogladanie,podziiwanie kobiet..

Natomiast kiedy ide gdzie z moim ciagle skupiam sie na tym,zebysmy tylko nie mijali i nie widzieli wlasnie takich atrakcyjnych dziewczyn. A powodem jest to,ze on generlanie jest takim obserwatorem i patrzy sie na ludzi,ale kiedy przechodza zgrabne laski,czy z dlugimi wlosami,czy w rajstopach (jego fetysz) to potrafi odwracac perfidnie glowe i na nie patrzyc, co uznalam ostatnio za jakis brac szacunku,co powoduje ze czuje sie mniej atrakcyjna. Nie wiem czy mam racje?

Rozumiem, ze pewnie to robi kiedy idzie gdzies i tutaj,czego oczy nie widza tego sercu nie zal..

Z drugiej strony, skkoro jestem tą naj, to po co to robi... Czy czegos mu we mnie brakuje?

Wie,ze nie jest dla mnie mile,bo kiedys mu to wygarnelam przy innej okazji i wiem,ze faceci ukradkowo i tak patrza ale mimo wszystko to mnie boli..

Ja np nie widze innych facetow,on jest dla mnie najatrakcyjniejszy, nawet jak przejdzie kolo mnie jakis przystojniak to nie wzbudza to we  mnie niczego..

I zastanawiam sie na ile ten moj problem (czuje wowczas zazdrosc,zal,smutek,brak wiary w siebie kiedy to robi) bierze sie z zerowej samooceny a na ile on zwyczajnie zle sie zachowuje...

Kiedys tez wspomnial,ze jemu to wisi w jakich butach wychodze z domu, ze jemu pasuje najbardziej w fikusnych kapciach, ale gdy mijamy kobiety w bardziej eleganckich butach to jednak oko zawiesza,wiec czemu mowi mi takie brednie, bo jakos w to nie wierze...

Jeszcze coś - znamy sie pol roku,mieszkamy z soba od polowy grudnia, on twierdzi ze kocha, ale ostatnia nawiazala sie taka rozmowa
Ja-na poczatku bylo jakos lepiej...
On-bylem podekscytowany
Ja-aa..to teraz ekscytacja opadla i jest jak jest...
On-nie..nadal sie Tobą zadziwiam...

Mogl sie mna znudzic po pol roku? Twierdzi,ze nie. Ale sama nie wiem, na ile slowa faceta sa warte ufnosci..
Co sadzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet - jak to widzicie?

Dodam, ze on ma problem z przedwczesnym wytryskiem i taka sytuacja mnie zaczyna dobijac, frustracja jest prawie zawsze..Bo kiedy on  juz konczy, jemu opada...i zaczyna sie uzalac nad soba,ze to pitek i on nic na to nie poradzi..
Szkoda tylko, ze zaniedbuje mnie w ten sposob..
Bo sa chyba inne metody zaspokajania partnera..
Moze sie myle..

3

antistatica napisał/a:

(...) moj chlopak jest ogolnie dla mnie dobry, podobam mu sie,mowi ze jestem dla niego najpiekniejsza, kiedys stwierdzil ze mam najpiekniejsze nogi na ziemii..

(...) jestem przewrazliwiona na swoim punkcie,mam niska samoocenie zalezna od oceny innych, jest chwiejna.

Pomimo tego,ze obiektywne rzecz biorac wiem,ze mu sie podobam to jednak nie czuje sie przy nim najwspanialsza na swiecie..(...)

Co sadzicie?

Zamiast zastanawiać się nad zachowaniem chłopaka i snuciem spiskowej teorii dziejów, zmień swe myślenie o sobie. Stań się szczęśliwą sama z sobą. Przestań uwieszać się na chłopaku i nie żądaj/oczekuj, by był odpowiedzialny za Twe szczęście.

4

Ja wiem,za zatracilam kompletnie siebie..
Jestem od niego uzalezniona..
Ale nie wiem zupelnie, jak moge poczuc sie szczesliwa z soba,skoro niegdy tak sie nie czulam,odkad pamietam zywie do siebie niefajne uczucia i jakbym miala prawo wyboru nie chcialabym sie urodzic..

5

Nie umiesz sama sobie z Twym podstawowym problemem poradzić? Skorzystaj z usług specjalisty. Zdecyduj się na własną terapię, znajdź psychoterapeutę.

6

Uwazam ze jesli mezczyzna sie tak zachowuje to nie kocha swojej kobiety. Owszem powiedzmy ze normalne jest ze mezczyzni sie ogladaja za kobietami, ale jednak jak mezczyzna kocha swoja kobiete to tak nie robi, a juz absolutnie nie w jej towarzystwie. Mialam kiedys chlopaka ktory zanim zostalismy para, ogladal sie za innymi, byl tez typem kobieciarza. Jednak jak zostalimy para to nigdy tak nie robil, a jak juz czulam ze mnie bardzo kocha to wiedzialam ze zadna inna go nie interesuje. Tylko ze on ciagle dawal mi znac ze to ja go krece. Zanim weszlam z nim w zwiazek to balam sie ze taki jest, nie dalabym rady byc z takim facetem ktory przy mnie lustruje inne laski. Jednak nigdy tak nie zrobil przy mnie, wrecz jak mowilam ze ktoras jest fajna, albo ze schudla to on mowil ze kiepska jest.
Powiedz mu jasno ze jego zachowanie jest beznadziejne, ze podkopuje twoja pewnosc siebie. Ale ja na twoim miejscu zostawilabym go, bo chleba z tego zwiazku nie bedzie.

7

Autorko uwierz mi- nic /nikt nie jest wiekszym wrogiem w tym aspekcie, jak brak Twojej wiary w siebie.
Mężczyźni wyczuwaja kiedy kobieta ma zanizona samoocenę (przeważnie same daja jasne, glosne komunikaty o tym)Staraj się pracowac nad wlasna samooceną.
Masz piekne nogi dla niego? Tez czasem załóż rajstopy.Walcz tym co masz wink
A dla niego musisz miec duzo-skoro Ciebie wybrał

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet - jak to widzicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024