Cześć Dziewczyny! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć Dziewczyny! :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Cześć Dziewczyny! :)

Cześć cześć

To mój pierwszy post na tym forum oraz właściwie pierwszy od wielu, wielu lat gdziekolwiek. Trochę mam tremę, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie wyrozumiale:)
Trafiłam do Was całkiem przypadkowo, ale bardzo spodobała mi się forma, styl i nastrój tego forum, dlatego postanowiłam zostać, porozglądać się, poczytać i poznać. Mam na imię Magda, mieszkam w Palatine w Illinois, mam dwa koty i męża big_smile
Uwielbiam smooth jazz, czerwone wino zimą i białe latem, jeziora, niedzielne lenistwo, ulewne deszcze, moje kocięta i ziemniaki big_smile Mam nadzieję, że jakoś się dogadamy smile

Pozdrawiam Was serdecznie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć Dziewczyny! :)

Witaj, też mam męża i dwa koty big_smile a wino lubię byle słodkie hiihihi

3

kaschia napisał/a:

Witaj, też mam męża i dwa koty big_smile a wino lubię byle słodkie hiihihi

O widzisz, to już mamy przynajmniej trzy wspólne tematy big_smile:D

4

U mnie zaczęło się od jednego kota, który z nami mieszkał. Rok temu ktoś podrzucił mojej mamie kotkę. Kotka się po jakimś czasie okociła. No nie mogłam się powstrzymać żeby nie przygarnąć jednego kociaka. I od tej pory mam kota Edzia i kotkę Migotkę smile A twoja dwójka jak się nazywa?

5

U mnie historia podobna. Adoptowałam jednego sierściucha ze schroniska. Ma na imie wdzięcznie Radek ale jest dziewczynką. Drugiego dostałam na "przechowanie", ale póki co mija już pół roku a właściciele się nie kwapia z odbiorem. (ja się też nie upominam bo zakochałam się w tej puchatej białej kuli szpieguli:D Też dziewczynka- Tośka.

Obawiam się, że gdybym tylko miała możlkiwości mieszkaniowe, to moje stado byłoby zdecydowanie większe tongue

6

Hahaha mam podobnie, choć mi się marzy do kolekcji labrador. Pewnie kiedyś to marzenie spełnię. A z tym imieniem dla kotki to po fakcie się okazało że Radek to bardziej Radzia smile

7

E nie, od razu wiedziałam, że to Radzia nie Radzio. Bo ona od "nowości" miała na imie Delilah (ugh) A kot, że tak powiem, 'angielsko jezyczny' bo ze schroniska w usa. Delilah nie pasowała, za to Radzio jak najbardziej big_smile

A z psami to już też inna historia. Zdecydowanie powinnam zamieszkać na farmie, żeby miec swoje wymarzone stado smile Może kiedyś.. smile

Podoba mi się Twoja sygnaturka kaschia, za to właśnie kochamy kocięta big_smile

8

Ja mieszkam w bloku, oboje z mężem chcemy psa ale nie możemy się dogadać, kto rano będzie go wyprowadzać smile za to wieczorem każdy chętny wink
W sygnaturce mój Edi, uwielbiam go za te białe łapki. Dzięki nim udało mu się mnie nie raz naciągnąć na różne przysmaki. A i jak coś zbroi w tych swoich białych rękawiczkach, to też mam więcej wyrozumiałości.
A Ty na stałe mieszkasz w USA?

9

Tak, na stałe. Latam tak w tą i w tą co jakiś czas, bo większość rodziny w Pl. Niestety;/

Ja też właśnie w bloku mieszkam, i niestety polityka taka, że moge mieć tylko jedno zwierze. Zatem i tak jeden kot na nielegalu pomieszkuje heh:) Zatem z psem niestety by już nie przeszło, a szkoda big_smile Chociaż podejrzewam, że mielibyśmy taki sam problem jak Wy, z porannymi spacerami hyhy big_smile

A mogę spytać w jakim mieście mieszkasz? smile

10

Tak, na stałe. Latam tak w tą i w tą co jakiś czas, bo większość rodziny w Pl. Niestety;/

Ja też właśnie w bloku mieszkam, i niestety polityka taka, że moge mieć tylko jedno zwierze. Zatem i tak jeden kot na nielegalu pomieszkuje heh:) Zatem z psem niestety by już nie przeszło, a szkoda big_smile Chociaż podejrzewam, że mielibyśmy taki sam problem jak Wy, z porannymi spacerami hyhy big_smile

A mogę spytać w jakim mieście mieszkasz? smile

11

Hej, miałam wczoraj jakieś problemy z tym forum, dlatego nie pisałam. Mieszkam w Kielcach. Nie wiem czy odważyłabym się tak jak Ty wyjechać z kraju, w dodatku tak daleko. Przywiązuję się do miejsca, ludzi, przedmiotów. Na dłuższą metę to nie najlepsze, ale co zrobić ten model tak ma wink
Wczoraj u nas padał śnieg, rzadkość ostatnio. Więc porobiłam parę zdjęć, żeby nie zapomnieć jak wygląda. Lubię jak pada taki gęsty śnieg, w świetle lamp wygląda niesamowicie...
Masz może nr gg? Jak tak to wyślij mi w wiadomości prywatnej.

12

Oki doki! Wysłałam Ci w wiadomości:)

13

witamy na portalu smile

14

Hej wysoka86 smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć Dziewczyny! :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024