Wysyłanie pikantnych zdjęć swojemu mężczyźnie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wysyłanie pikantnych zdjęć swojemu mężczyźnie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Wysyłanie pikantnych zdjęć swojemu mężczyźnie...

Witam smile Pytanie zarówno do Pań jak i Panów... Panie chce zapytać czy to praktykują a Panów jak na to reagują? smile. Chodzi mi o to, że mamy teraz taki okres, że nie widzimy się tydzień bądź dwa i wiadomo tęsknimy za sobą smile. Czy wysyłanie jakiś zdjęć w bieliźnie, wannie, łóżku itp byłoby dobrym pomysłem ? wink

Jak reagują na to Wasi Panowie? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wysyłanie pikantnych zdjęć swojemu mężczyźnie...

Jako "pan", to powiem, że dla mnie to super sprawa. Niekiedy, wracając z delegacji, dostawałem zdjęcie uda/pośladków/piersi, z fragmentem koronkowej bielizny, z dopiskiem w rodzaju "właśnie to ubrałam na siebie, ale strasznie mnie uwiera - pomożesz mi to zdjąć, kiedy przyjedziesz?" i takie zagrywki potrafią rozpalić wyobraźnie. Jednak bardzo często faceci, zwłaszcza młodzi, chwalą się takimi roznegliżowanymi fotorelacjami ze swoimi przyjaciółmi, żeby pochwalić się, jak "seksowny towarek" wyrwali. Dlatego decyzja należy do Ciebie.

3

VicVT napisał/a:

Jako "pan", to powiem, że dla mnie to super sprawa. Niekiedy, wracając z delegacji, dostawałem zdjęcie uda/pośladków/piersi, z fragmentem koronkowej bielizny, z dopiskiem w rodzaju "właśnie to ubrałam na siebie, ale strasznie mnie uwiera - pomożesz mi to zdjąć, kiedy przyjedziesz?" i takie zagrywki potrafią rozpalić wyobraźnie. Jednak bardzo często faceci, zwłaszcza młodzi, chwalą się takimi roznegliżowanymi fotorelacjami ze swoimi przyjaciółmi, żeby pochwalić się, jak "seksowny towarek" wyrwali. Dlatego decyzja należy do Ciebie.

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź bo bardzo mi pomogłeś smile. Ufam mu w stu procentach ponieważ nigdy mnie nie zawiódł i jesteśmy otwarci na nowości smile. Nie chciałabym tylko w jakiś sposób go zrazić do siebie smile. Chciałabym żeby to były delikatne zdjęcia z wyczuciem ale żeby też pokazywały jak bardzo mocno za nim tęsknie i za chwilami w których jesteśmy blisko:).

4

Miło, że mogłem pomóc. Polecam się na przyszłość. Ps. My bardzo lubimy, a jeszcze bardziej doceniamy, jak kobiety inicjują takie i podobne sprawy. Twój facet z pewnością będzie zadowolony smile

5

VicVT napisał/a:

Miło, że mogłem pomóc. Polecam się na przyszłość. Ps. My bardzo lubimy, a jeszcze bardziej doceniamy, jak kobiety inicjują takie i podobne sprawy. Twój facet z pewnością będzie zadowolony smile

Mam taką nadzieję smile

6

Nadziejo pozwól ze sie wtrącę, mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale mam dobre intencje smile rozumiem pomysł, romantyczny smile ale nie wysyłaj mu nagich zdjeć. Jesli juz to jakies zmysłowe, nie wiem nawet w bieliźnie, ręczniku, ale nie nago. Teraz mu ufasz, jest dohrze ale skąd wiesz co moze byc za rok, pol ? Lepiej mu nie dawać takiego 'oreza'. Poza tym jakby miał je gdzies na kompie czy w komórce nawet i nikomu nie pokazywał zawsze moz sie stać ze ktoś mu ukradnie np tego laptopa. Po co Twoje zdjęcia maja gdzies krążyć. Bądź ostrożna smile

7

Kobieta najbardziej pociągająca jest wtedy, kiedy nie jest całkowicie naga. Goła cipka to zbyt łatwa zdobycz.

8

Toja24 napisał/a:

Nadziejo pozwól ze sie wtrącę, mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale mam dobre intencje smile rozumiem pomysł, romantyczny smile ale nie wysyłaj mu nagich zdjeć. Jesli juz to jakies zmysłowe, nie wiem nawet w bieliźnie, ręczniku, ale nie nago. Teraz mu ufasz, jest dohrze ale skąd wiesz co moze byc za rok, pol ? Lepiej mu nie dawać takiego 'oreza'. Poza tym jakby miał je gdzies na kompie czy w komórce nawet i nikomu nie pokazywał zawsze moz sie stać ze ktoś mu ukradnie np tego laptopa. Po co Twoje zdjęcia maja gdzies krążyć. Bądź ostrożna smile

Co kto lubi wink
Moja żona była na szkoleniu, pierwszy raz od kiedy jesteśmy ze sobą, bardzo za nią tęskniłem i wysłałem jest zdjęcia nago.
Reakcja przeszła moja najśmielsze oczekiwania, gdy wróciła do domu rzuciła się na mnie ... myślałem że mnie zje ... powiedziała, że nigdy w życiu nie była tak podniecona, dwa dni myślała tylko o mnie i o tych zdjęciach ...

9

da.vinci01 napisał/a:

Kobieta najbardziej pociągająca jest wtedy, kiedy nie jest całkowicie naga. Goła cipka to zbyt łatwa zdobycz.

Też tak myślę w stu procentach wink. Chodziło mi o jakieś subtelne zdjęcia i nie całkiem nago tylko by rozpaliły jego zmysły smile

10

Nadzieja89 napisał/a:
da.vinci01 napisał/a:

Też tak myślę w stu procentach wink. Chodziło mi o jakieś subtelne zdjęcia i nie całkiem nago tylko by rozpaliły jego zmysły smile

Największym bodźcem erotycznym jest wyobraźnia - jeśli umiejętnie ją pobudzisz to ubrana będziesz bardziej seksowna niż naga jak święty turecki.

11

da.vinci01 napisał/a:
Nadzieja89 napisał/a:
da.vinci01 napisał/a:

Największym bodźcem erotycznym jest wyobraźnia - jeśli umiejętnie ją pobudzisz to ubrana będziesz bardziej seksowna niż naga jak święty turecki.

Masz rację wink dziękuję !

12

Cześć wtrącę się bo trafiłaś u mnie w idealny czas.
Mój mąż jest daleko ode mnie ,i tak wysyłam Mu takie zdjęcia,raz delikatne raz bardziej "gorące".
No mi zresztą również, takie posyła.
Mogę Ci powiedzieć, że to jego 3 wyjazd,ale nigdy nie żałowałam ,że dostał takie zdjęcia.
Raz nawet zrobiłam Mu prezent stworzyłam książkową wersję,taką foto książkę, swoich zdjęć.
Sama nie spodziewałam się aż, takiej reakcji.
Powiedział kiedyś nawet, że dzięki takim zdjęciom nawet jak jest daleko wie,że jestem tylko Jego.
Doszło kiedyś do tego ,że po wysłaniu "odpowiedniego zdjęcia" na drugi dzień,siedział już w autobusie.
Tak więc jak dla mnie to zależy tylko i wyłącznie od tego czy sobie ufacie,a to możecie ocenić tylko Wy.
Jeśli tak to jestem pewna ,że Twój facet należy do szczęściarzy.
Napewno lubi a nawet uwielbia Twoje zdjęcia.
Nie wiem jak do tego podeszłaś u mnie zaczęło się od wysłania,ściągniętej gorącej fotki ze strony z tekstem "to bym chciała z Tobą teraz robić.Tęsknię."
Bardzo szybko otrzymałam odpowiedź "Wolałbym zobaczyć ciało mojej kobiety", i tak zaczęło się to u nas.

13

sabrina448 napisał/a:

Cześć wtrącę się bo trafiłaś u mnie w idealny czas.
Mój mąż jest daleko ode mnie ,i tak wysyłam Mu takie zdjęcia,raz delikatne raz bardziej "gorące".
No mi zresztą również, takie posyła.
Mogę Ci powiedzieć, że to jego 3 wyjazd,ale nigdy nie żałowałam ,że dostał takie zdjęcia.
Raz nawet zrobiłam Mu prezent stworzyłam książkową wersję,taką foto książkę, swoich zdjęć.
Sama nie spodziewałam się aż, takiej reakcji.
Powiedział kiedyś nawet, że dzięki takim zdjęciom nawet jak jest daleko wie,że jestem tylko Jego.
Doszło kiedyś do tego ,że po wysłaniu "odpowiedniego zdjęcia" na drugi dzień,siedział już w autobusie.
Tak więc jak dla mnie to zależy tylko i wyłącznie od tego czy sobie ufacie,a to możecie ocenić tylko Wy.
Jeśli tak to jestem pewna ,że Twój facet należy do szczęściarzy.
Napewno lubi a nawet uwielbia Twoje zdjęcia.
Nie wiem jak do tego podeszłaś u mnie zaczęło się od wysłania,ściągniętej gorącej fotki ze strony z tekstem "to bym chciała z Tobą teraz robić.Tęsknię."
Bardzo szybko otrzymałam odpowiedź "Wolałbym zobaczyć ciało mojej kobiety", i tak zaczęło się to u nas.

Dziękuję za bardzo miłą i pomocną odpowiedź smile Jeszcze nie podjęłam decyzji czekam na odpowiedni moment, może z okazji Walentynek mu wyślę smile) bardzo za nim tęsknie a jak się ponad tydzień nie widzimy to nie mogę wytrzymać :> dlatego też chciałam żeby go jakoś rozpalić dodatkowo przed spotkaniem wink

14

Nie ma sprawy mogłam Ci tylko napisać jak to jest u nas. My nie żałujemy ,więc jeśli tylko masz ochotę i pewność,wydaje mi się ,że warto.
Swoją drogą Kochana żyjemy tylko raz,ja nie mam zamiaru kiedyś usłyszeć :"wiesz mogliśmy żyć intensywniej"
Chce cieszyć się tym że, zrobiła to co chciałam ,w tedy kiedy chciałam.
Żyj Kochana i sama decyduj jak szalone będzie Twoje życie. smile

15

Bardzo fajne to jest a jakie to beda zdjecia zalezy od was kazdy o innego lubi jeden bielizne i wyobraznie drugi bezposrednia fotke cipeczki, sam kiedys ze swoja wysylalismy sobie nasze nagie miejsca intymne jak nie moglismy sie widziec , jest to tez niezly filrt  przed sexem.

16

A co będzie jak facet majacy już cala wasza galerie postanowi się zemscic po rozstaniu ?I wrzuci wszystko do internetu. Będziecie w jakims zbiorze RAR na torrentach.

17

Między innymi dlatego nie wysyłam nigdy nagich zdjęć. Jednak nie dlatego, że nie ufam mojemu facetowi ale dlatego, że w dzisiejszych czasach różne rzeczy są możliwe. Wiem, że ma sporo moich zdjęć przerzuconych z telefonu do komputera. A jak jest z komputerami, wiadomo wink Po drugie komórkę zawsze może zgubić, a nie chciałbym aby ktoś przypadkowy przeglądał sobie moje nagie zdjęcia. Jestem otwarta jeśli chodzi o seks ale z takimi fotografiami daję sobie spokój. Owszem wysyłam ale raczej takie z podtekstem, a nie dosłownie epatujące nagością.

18

Nie wysyłam ale tylko dlatego że mój facet nie jest przywiązany do swojego telefonu... w sensie wiecznie go gdzieś zostawia i już raz mu koledzy zrobili psikusa i ustawili gołą babę na telefonie tongue Nie chciałabym żeby widzieli moje zdjęcia. Za to jak wychodzi do pracy rano to mu cycki przez okno pokazuję ^^

19

Piąteczka napisał/a:

Między innymi dlatego nie wysyłam nigdy nagich zdjęć. Jednak nie dlatego, że nie ufam mojemu facetowi ale dlatego, że w dzisiejszych czasach różne rzeczy są możliwe. Wiem, że ma sporo moich zdjęć przerzuconych z telefonu do komputera. A jak jest z komputerami, wiadomo wink Po drugie komórkę zawsze może zgubić, a nie chciałbym aby ktoś przypadkowy przeglądał sobie moje nagie zdjęcia. Jestem otwarta jeśli chodzi o seks ale z takimi fotografiami daję sobie spokój. Owszem wysyłam ale raczej takie z podtekstem, a nie dosłownie epatujące nagością.

O właśnie. Nawet nie zemsta ale zwykłe zgubienie telefonu. My kiedyś nagrywaliśmy igraszki telefonem ale zawsze po obejrzeniu na dużym ekranie to kasowaliśmy wszystko.
Można ewentualnie zrobić sobie kolekcje ale zabezpieczona haslem w jakims archiwum.
A rozpakowywać jedynie na pendriva.

20

Ja tez wysyłałam, strasznie mnie to kręciło, no i jego tez oczywiście smile Takie sprawy jak kradzieże zdjęć itepe, zdarzają się niezmiernie rzadko, bo niby po co? Jest ogrom zdjęć w necie gdzie panie same z nieprzymuszonej woli pokazują swoje wdzięki. Dla faceta posiadanie takich zdjęć to bardzo fajna, intymna sprawa, właśnie takie coś jak "ona jest moja, dla mnie to zrobiła". I ja dokładnie tak samo to czuje. Jasne ze trzeba byc blisko, jasne ze to kwestia zaufania, nie polecam w przelotnych związkach. Moj chłopak chroni te zdjecia bardziej niz swoje piny smile
Bardziej niż czy wysyłać czy nie, godziny spędzałam na tym jak sie seksownie ustawic, zeby bylo seksownie, rozbudzało wyobraźnię, a nie wulgarne tongue Takie zdjęcia wyrażają więcej niż się wydaje smile To samo w sobie jest strasznie kręcące smile Powodzenia

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wysyłanie pikantnych zdjęć swojemu mężczyźnie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024