nie wytrzymam juz z nia - nie wytrzymam! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wytrzymam juz z nia - nie wytrzymam!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: nie wytrzymam juz z nia - nie wytrzymam!

nie zniose juz tych klotni o wszystko, ponizania, wiecznego niezadowolenie i komentowania kazdego mojego zachowania

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wytrzymam juz z nia - nie wytrzymam!

To chyba wiadomo co zrobić?

3

Dokładnie. Jeśli nie przeszliście poważnej rozmowy (przeszliście?) to furtka prowadzi tylko w jednym kierunku...

Chyba,że rozmowy nie było a ona lubi dominować:D

4

Gość pewnie ma dzieci i się komplikuje sytuacja, prawda?

5

przyklad dzis - ja po nocce 12 godz, czesto nie spie i robie jakies fuchy, dzis wracam mowie- mialem ciezka noc nie mam sil na nic, ale mialem wczoraj zaplanowany wyjazd na dzis - wazny, wiec mowie kawa i jade, jak zobaczyla ze siedze to juz robote miala dla mnie, w piecu idz przygotuj, moglaby isc ona ale gdzie, mowie ze pojde jak wroce - juz zle. poszedlem zrobilem, pojechalem na spotkanie, wrocilem, zaraz wyszledlem bo mialem dwie drobne rzeczy do zrobienia a po obidzie halas - co ty dzis zrobiles???!!!!!!!!! nic nie zrobiles !!!!!masakra, tak czesto jest. bardzo

6

No ok, napisz coś więcej...takie dni to pewnie zdarzają się nie tylko Tobie na tym forum. Może coś o waszym związku.

7

zona to choleryczka! no i by chciala manipulowac mna a ja nie dam sie

8

a po slubie tylko 1,5 roku jestesmy, dzieci nie ma - w drodze jest

9

lemon25 napisał/a:

zona to choleryczka! no i by chciala manipulowac mna a ja nie dam sie

Jak się nie dasz jak dajesz. Przeczytaj wyżej.

Ile jesteśce razem? małżeństwo, dzieciaki?

10

Jak w drodze to, kupa straszna. Miłego życia, albo ją ustaw do pionu.

11

No to się zgadza. Dobrze jest czyli. No jak jest w ciąży to nerwy są po obydwu stronach.
To dla niej trudny okres, szykuje gniazdo i takie tam. Dostanie w łapki taką kruszynkę to nie będzie miała czasu krzyczeć.

Powiedz jej , że takie nerwy szkodzą dziecku:)

12

najgorsze ze ma przewage - jest w ciazy, teraz sie tym zaslania, kazda klotnia konczy sie sprostowaniem - przeciez ja jestem w ciazy!!! zaznaczam ze klotnia ktora ona zawsze ropzpocznie

13

lemon25, jak wyglądało Wasze życie zanim żona zaszła w ciążę, czy też była tak kłótliwa i narzucająca swoja wolę?

14

tak to nie przez ciaze ona jest taka klotliwa, przed ciaza tez tak bylo, zawsze jest jakis powod do klotni ktory jest dla niej wazny

15

Problem w tym, że przed ślubem też chyba nie była aniołem, więc poniekąd masz to na własne życzenie.

16

widzialy galy co braly......    masakra normalnie, o wszystko obwinia mnie caly czas wiec i tak czuje sie winny caly czas ale rozsadek mi mowi swoje...,  najgorsze jak nie idzie dogadac sie, nie idzie rozmawiac, kazda proba uspokojenia badz podjecia rozmowy to jest jeszcze gorzej, a jak nie probujesz rozmawic to tez zle bo nie starasz sie, wiec z kazdej strony zle, obojetnie co bym zrobil to zle, masakra, w co ja sie wewalilem....

17

No dałeś czadu, szkoda że dzieciak w drodze. Nie wiem co bym zrobił na Twoim miejscu.

18

słuszne spostrzeżenie, lemon, skoro więc widzialy gały, co brały to teraz cierp ciało, jakżeś chciało smile

19

lemon25 napisał/a:

najgorsze ze ma przewage - jest w ciazy, teraz sie tym zaslania, kazda klotnia konczy sie sprostowaniem - przeciez ja jestem w ciazy!!! zaznaczam ze klotnia ktora ona zawsze ropzpocznie

Jezu, co ma? Ty tak piszesz o swojej zonie w ciąży? Patologia jakaś.

Rozmawialiście bo nic na ten temat od pierwszego posta nie napisałeś.

20

Założyłeś już wątek dokładnie na ten sam temat. Kontynuuj go i zapoznaj się z regulaminem foum.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wytrzymam juz z nia - nie wytrzymam!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024