mam nieregularne cykle, ostatnie były 39, 31, 41,44, 40 dni. dzis 49 dzien a okresu nadal nie ma. spóźnia się, a ja szukam przyczyny. w ostatnim czasie bylam przeziebiona, mialam tez duzo stresow. od ok 2-3 tyg mam powiekszone i nabrzmiale piersi. kluje mnie w podbrzuszu, mam podwyzszona temperature. tydzien temu wstapilo niewielkie plamienie, bylo troche czerwonej krwi, zaczelo sie wieczorem i rano nic nie bylo. dwa dni temu rowniez wystapilo plamienie, brazowa wydzielina. uprawialam seks z chlopakiem 9, 16, 21, 29, 32, 39 i 41 dnia tego cyklu. nie zabezpieczalismy sie. czy okres sie spozni czy to ciaza?
może apteka i test a najlepiej ginekolog?
może apteka i test a najlepiej ginekolog?
jestem na wyjezdzie, test zrobie jak wroce, wtedy tez wybiore sie do ginekologa. ale zanim to zrobie chcialam zobaczyc co myslicie..
Co ma wyjazd do testu i apteki :> 5 min i po sprawie. Nigdy nic nie wiadomo, organizm każdej niewiasty inaczej działa, chcesz mieć pewność ginekolog. Ja obstawiam że jesteś w ciąży ^^ zadowolona
Co ma wyjazd do testu i apteki :> 5 min i po sprawie. Nigdy nic nie wiadomo, organizm każdej niewiasty inaczej działa, chcesz mieć pewność ginekolog. Ja obstawiam że jesteś w ciąży ^^ zadowolona
jestem z chlopakiem, nie chce poki co mowic mu o podejrzeniach, a przy nim trudno byloby ukryc wyjsce do apteki, test itd mimo ze to 5 minut.. wracam za kilka dni to udam sie do apteki..
Oczywiście, że to potencjalnie może być ciąża.
Skoro uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w każdej fazie cyklu, to możliwe, że za którymś razem to była faza płodna.
Oczywiście, że to potencjalnie może być ciąża.
Skoro uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w każdej fazie cyklu, to możliwe, że za którymś razem to była faza płodna.
taka ruletka. no nic, trzeba bedzie wykonac test.