Problem... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez micro1234 (2016-01-17 21:16:32)

Temat: Problem...

Wczoraj niestety wylądowałem z jakąś dziewczyną w łóżku. Pomijając moralnego kaca, zabezpieczyłem się tylko prezerwatywą Durex Extra Safe. Starannie założyłem przytrzymując drugą ręką zbiorniczek, rozsunąłem aż do końca członka. Skończyłem w "środku", finał był w niej i ostrożnie przytrzymując "gumkę", wycofałem się z dziewczyny. Odprawiłem ją z powrotem i sprawdziłem, czy z tą prezerwatywą wszystko OK - napełniłem całą wodą i tak sobie od rana wisi - nie przecieka ani 0,00001% - nic. Szczelna w 1000%.
Po południu w aptece kupiłem Ellaone - 1 tabletkę - dorwałem tą dziewczynę (zachowałem nr telefonu) i dokładnie 14 godzin po tym feralnym, cholernym stosunku, dziewczę łyknęła Ellaone - dokładnie o 14:20, czyli 14 godzin po moim wytrysku w niej. Do teraz - czyli już 6h po łyknięciu tabletki - nie wymiotowała, więc nie było potrzeby, aby kupować drugie opakowanie...

Jakie są szanse, że plemnikom udało się dyfundować przez sprawną, sprawdzoną w pełni prezerwatywą - i z pozoru założoną zgodnie z instrukcją, a także szanse na to, że tabletka tj. Ellaone nie zadziała?
Podsumowując:
-była prezerwatywa, poprawnie założona - można przyjąć, że nieidealnie, choć nie mam ku temu podstaw: bo była rozwinięta do końca, przytrzymana, Durex Extra Safe w dodatku, powietrza też nie zawierała: nie pękła, ani nie zsunęła się - ale dmuchając na zimne można przyjąć, że mogłaby być lepiej założona;
-14 godzin po stosunku była połknięta 1x Ellaone

Kobiecinka przyznała się, że za 2 dni kończą się jej dni niepłodne.

Mam się czym martwić czy zwariowałem i nie ma tematu?
Siedzę od południa i na niczym się skupić nie mogę... Nie polecam seksu z nieznajomymi - nigdy więcej...uhhhhh

Dzięki z góry za wsparcie i odpowiedzi...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem...

Mistrzu, dzieci nie powinny uprawiać seksu jak mają takie schizy żeby brać potem tabletki nawet jak guma nie pękła, moim zdaniem na 100% jest w ciąży bo pare plemników miałeś pod paznokciem i się dostały. A ta tabletka nie działa.

3

...przygodnego! Bo stąd się cała schiza bierze.
Ze swoją kobietą to zupełnie inny świat.
Dziękuję, nigdy więcej nie spróbuję. Poprzedni związek mi się posypał i coś mi się w głowie popie...rniczyło na chwilę obecną. Nigdy więcej. Stąd tabletka i "schiza".

4

Weź już zdejmij tę prezerwatywę...

5

A tak poważnie...?

6

marcinkot napisał/a:

Mistrzu, dzieci nie powinny uprawiać seksu jak mają takie schizy żeby brać potem tabletki nawet jak guma nie pękła, moim zdaniem na 100% jest w ciąży bo pare plemników miałeś pod paznokciem i się dostały. A ta tabletka nie działa.

Hahaha,

Słuszna argumentacja, I po co Ci to było? Seksu nie powinno się uprawiać jeśli nie jest to właściwy nam czas i osoba...

7 Ostatnio edytowany przez micro1234 (2016-01-18 16:16:55)

Zgadzam się, ale ja się pytam o to, czy mam się czego bać przy takich działaniach, jakie zostały podjęte (prezerwatywa+Ellaone zażyte 14h po stosunku)...?
Nie potrzebuję krytyki, bo sam ją sobie zadaję. Nie polecam nikomu takich "akcji".

8

Masz nauczkę. Tępię takie działania jak i w ogóle rozwiązłość. Spokojnie, na pewno nic się nie stało. W ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść a już przy takich obszernych działaniach zapobiegawczysz...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024